Şimdi Ara

Seoul serilerinde sinyal yok olayı bittimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne alacagımı şaşırdım filmde oynatsın istiyorum, öyle medya oynatıcı ayrı uydu alıcısı ayrı evde koyacak yer bakımından sinirimi bozuyor salonda adım atacakı yer kalmıyor (ses sistemleri dagil)

o yüzden eger seoulda sinyal problemleri devam ediyorsa ne alayım hem uydu hemde sorunsuz film izlemek için (USB den takarak)

• quote:

Orijinalden alıntı: DontPry

ne alacagımı şaşırdım filmde oynatsın istiyorum, öyle medya oynatıcı ayrı uydu alıcısı ayrı evde koyacak yer bakımından sinirimi bozuyor salonda adım atacakı yer kalmıyor (ses sistemleri dagil)

o yüzden eger seoulda sinyal problemleri devam ediyorsa ne alayım hem uydu hemde sorunsuz film izlemek için (USB den takarak)

Selam,

Öncelikle birinci paragraftaki sorunuzu yanıtlayayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_44441833/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    link'te konuya genel çerçevesi ile değindim.

Sinyal yok sorununa gelince;

Fx modelinde, sinyal yok problemi yaşayan henüz yok diye biliyorum. Ancak fx ve
    önce çıkan HD modellerin tamamı kapasite olarak yetersizdir. Cihaza verilen
    güncelleme yazılımı, cihazın kapasitesi boğazına kadar dolmuş vaziyettedir. Bu
    yetersizlik ise, cihazın genel kullanım işlevlerinden tutunda, kayıt ve emulatör'lerin
    işleyişine kadar nefasetiyle kullanımı kısıtlamaktadır. Cihaz resetlenebilmekte v.s.
    v.s...

• TF'ye, Drejo şutlandımı diye konu açtım beni şutladılar buda ayrı bir olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontPry

TF'ye, Drejo şutlandımı diye konu açtım beni şutladılar buda ayrı bir olay

Heh he !...

Adamların damarına basmışsınız...

Orada SEUL markası imtiyazlıdır. İmtiyazı ise, yöneticilere verilen hediyeler
    nedeniyledir.

Forumlarda, ilgili başlıkları okumak için yeteri zaman ayıran üyeler, neler olup
    bittiğini kolayca anlayabilir. Yani başlık açıp, soru sormanıza gerek yoktu. Yani bu
    forumda ilgili başlıklara bir gününüzü ayırmanız yeterli idi...

• TF diğer bir konu, başlık açılıyor bu cihaz niye böyle tarzında soru soruluyor, anında üç kişi bitiyor başımda yakın markaj
    Yöneticide ukala konuyu kitleyip mesaj yazıyor işinize gelirse tarzında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 16 Kasım 2010; 2:51:30 >
  • Avantacı olmuş dünya ne yapacaksınız ama bir konuda sevdim birini ebediyen şutlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

TF diğer bir konu, başlık açılıyor bu cihaz niye böyle tarzında soru soruluyor, anında üç kişi bitiyor başımda yakın markaj
    Yöneticide ukala konuyu kitleyip mesaj yazıyor işinize gelirse tarzında...

Zaten bu nedenledir ki, TF'nin kayıtlı on line + kayıtsız on-line üye sayısının günlük
    ortalaması çok düştü... 1500 kişi civarında dolaşıyor!

Oysaki, tamirci forumlarının ortalaması bile, TF'nin iki katı...

Devam etsinler bakalım bu despot kafayla...

Yakın vadede kendi kendilerini bitirirler.

Saygılar, sevgiler.
  • Sanırım alınacak bir ürün değil bu marka.
  • fx turbo hd kullanıyorum 1 haftadır .fiyatına göre bence gayet iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.