Şimdi Ara

Sertleşme sorunuyla ilgili bir bakabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle dalga geçecek kişiler hiç cevap yazmasın. 21 yaşındayım. 2 kere cinsel ilişkim oldu hayat kadınıyla. İkisinde de sertleşme sorunu yaşadım. Masturbasyon yaparken de sertleşme oluyor. Ancak orgazma dek sürdüremediğim oluyor sertleşmeyi. 5 dk sonra tekrar inebiliyor. Ama kalktığında 16 cm, onda sıkıntı yok. Benim problemim neyden kaynaklanıyor olabilir?

• Psikolojik nedenlerden kaynaklanıyor olabilir.Bir derdiniz, sıkıntınız varsa ve bunları aklınıza getiriyorsanız sertleşme sorunu yaşayabilirsiniz.
  • haydar dümen konuya bekleniyor
  • Dostum,hayat kadınıyla ilişkilerinde kalkamaması normal sonuçta psikolojik olara rahat etmiyorsun.

2.sebep olarak normal zamanlardada kalkmıyorsa hormonal sorunun vardır.

En iyisi hormon testi yaptır.
  • ilk ilişkilerimde aynı sorunu ben de yaşamıştım. çok moral bozucu bir şeydir. internette yabancı forumlarda falan çoğu kişinin aynı sorunu çektiğini gördüm. oldukça yaygın bir olaydır.

düzenli seks hayatın olunca bir kaç seferden sonra bu sorun yavaş yavaş ortadan kalkıyor. partnerinle arandaki uyum, kafandaki problemler, stres, can sıkıntısı gibi şeyler büyük oranda buna neden olur. biraz kafayı boşaltmak lazım yani.

geçmiş olsun
  • Duygusuz sekse karşısın demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ılık mısın

edit: Kim Beni eksileme cesaretini göstermeye cürret eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan Akkaya -- 22 Mayıs 2015; 19:40:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heathen kullanıcısına yanıt
    Türk kızıyla düzenli seks hayatı :D
  • normaldir hocam. ilk seferde ve özellikle evlilik dışı ise normal. İnsan rahat olamıyor psikolojik olarak ruhsal olarak vücut istemsiz tepkiler veriyor. Beyinde bitiyor olay orada değil. Çoğu erkekte yaşanır evlenince düzene girer

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
  • Aşk olmayan sekste zevk olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Düzenli cinsel hayat denilince neden aklınıza evlilik dışı ilişkiler geliyor?

Artık Türk ile mi evlenirsin yoksa başka ülkenin vatandaşı mı bilmem ama düzenli bir cinsel hayatın olur, merak etme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Neden evleneyim arkadaşım,illa resmi bir izinlemi ilişki kurmak gerekiyor bir kadınla ?.

Ben evliliğe karşıyım seviyorsam kağıt parçasının bir önemi olmaz.

edit: Yobazlar eksilemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 22 Mayıs 2015; 19:23:17 >
  • psiklojiktir büyük ihtimal malum ilaçlardan kullan.
  • quote:

lan sanki yurt dışlında olsan düzenli olacak
  • quote:

Neden evleneyim arkadaşım,illa resmi bir izinlemi ilişki kurmak gerekiyor bir kadınla ?.

Ben evliliğe karşıyım seviyorsam kağıt parçasının bir önemi olmaz.

Evlen ya da evlenme, o senin bileceğin iş elbette. Ama doğup büyüdüğün ülkede belli değerlerle yetiştirilir kızlar da erkekler de. Dolayısıyla evlilik dışı düzenli cinsel hayatının olmaması anormal değil. Burada sorun Türk kızıyla alakalı değil, Türk gelenek ve görenekleri ile alakalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

Olacak tabii ki. Yurt dışındakilerin belli bir dizi,film ve müzik kültürü var. Türk kızına iltifat ediyorsun siliyor engelliyor,konuşacak konu bulamıyorsun falan.

Yurt dışında olsam her türlü yürürüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

Olacak tabii ki. Yurt dışındakilerin belli bir dizi,film ve müzik kültürü var. Türk kızına iltifat ediyorsun siliyor engelliyor,konuşacak konu bulamıyorsun falan.

Yurt dışında olsam her türlü yürürüm.

/>

• Hayat kadınımı

Wowoowowo haram

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.