Şimdi Ara

server 2003 için anti virüs programı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim çalıştığım fabrikada 10 tane pc 2 laptop bide server var... ben şimdi server a anti-virüs programı kurup diğer makineleride, server a kurmuş olduğum anti-virüs programı hakimiyeti altına almak istiyorum böyle birşeyi nasıl yapabilirim.. Yani anti-virüs programını sadece server da olacak.. hangi antivirüs programını kullanmamı önerirsiniz.. yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler.. iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsah_114 -- 5 Eylül 2007; 13:53:55 >

• Server a kuracağın anti-virus programı ile diğer pc leri scan edebilirsin. Ama realtime virus koruması sağlayamazsın. Nod32 nin tüm sürümleri Windows 2003 serverda çalışıyor. Diğerlerini bulman biraz zor orjinal almadıkça....
  • pekim nod 32 iyimidir
  • en ii antivirüslerden biridir[kendim kullanmadım ama forumda çok okudum] ama kendi tavsiyem eğer server 2003 e kurabilme şansın varsa[tam emin değilim] kaspersky7 kullanman
  • Kasperskynin kırıkları serverda calışmaz..Sadece Nod32 var ...Ya da retail alacaksın olay hallolacak
  • Symantec Corporate edition bulabilirsin P2P lerden, program zaten full ve çalıştığını bile hissetmezsin. Kullandım tavsiye ederim.
  • nod 32 hiç güvenli değil bi visrüs girdi makinaya hala onla uğraşıyorum server 2003 türkiyede yaygın değil o yüzden program bulmakda zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.