Şimdi Ara

Servis batarya değişimi saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik servisi aradım batarya değişimin ne kadar süreceğini sordum 2 hafta sürebilir dedi ellerinde batarya bulundurmuyorlarmış. Sök çıkar tak bataryayı değiştir olsun olsun 2 3 gün bekletsinler batarya olmaması benim problemimmi kendileri fazladan batarya bulundurmasın istek üzerine getirsinler ben haftalarca telefonsuz kalayım. Ülkede her böyle mantıklı iş yapanı kolaylaştırıcı olanı yapanı görmedim. Siz söyleyin ne yapayım haftalarca telefonmu bekleyeyim yoksa çabuk biten batarya ile idaremi edeyim. Yani bataryada olmayacaksa ne olacak hazırda.

• Selam

Dostum aynısını ben yaptırdım akasyada sipariş geçildi batarya gelince aradılar götürdüm aynı gün teslim ettiler

Sizde öyle yapın tavsiyemdir

İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cilduz

Teknik servisi aradım batarya değişimin ne kadar süreceğini sordum 2 hafta sürebilir dedi ellerinde batarya bulundurmuyorlarmış. Sök çıkar tak bataryayı değiştir olsun olsun 2 3 gün bekletsinler batarya olmaması benim problemimmi kendileri fazladan batarya bulundurmasın istek üzerine getirsinler ben haftalarca telefonsuz kalayım. Ülkede her iş böyle mantıklı iş yapanı kolaylaştırıcı olanı yapanı görmedim. Siz söyleyin ne yapayım haftalarca telefonmu bekleyeyim yoksa çabuk biten batarya ile idaremi edeyim. Yani bataryada olmayacaksa ne olacak hazırda.

Hocam Kanyon Troy da ben 2 saat içerinde teslim aldım telefonumu. Bana müşteri temsilcisinin tavsiyesi yakınımdaki servisleri arayıp stokta pili olana götürmem oldu. Kanyon Troy 3 saatte teslim ederim deyince çabucak halletmiş oldum. Sonrasında eşimin telefonu içinde aynısı oldu. Hemen teslim aldık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 7

Geçen hafta değiştirmek için teleservis e kargoladım.

Ertesi gün teslim aldılar kargoyu aldıkları gün işlem yapıp geri kargoladılar bir sonraki gün ben aldım.

Toplan 3 günde kargo ile hal oldu eğer elden versem aynı gün idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal süre 21 iş günü bu 1

Sipariş verilirse cihaz onlarda değil sende kalır, pil gelince gider verirsin bu 2

Öyle sök tak çıkar fişek istiyosan kendin al yap dünya bize dönmüyor bu da 3:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Yasal süre 21 iş günü bu 1

Sipariş verilirse cihaz onlarda değil sende kalır, pil gelince gider verirsin bu 2

Öyle sök tak çıkar fişek istiyosan kendin al yap dünya bize dönmüyor bu da 3:)
    Yanıt için teşekkür ederim. Telefona bakan kişinin söylediklerine göre yorum yaptım saçma geldiği için sordum. Bana denilen aynen şu bataryalar eski olduğu için stok olmuyormuş talep üzerine geliyormuş telefonun kendilerinde kalması gerekiyormuş. Yasal süreyi biliyorum ne sıra oluyor ne ağır işleri var telefonunda sadece bataryası değişecek süre 21 gün diye 21 gün bekletecek değiller.

Bilgi için saoğlun buna göre götürürüm telefonu. 2 gün 3 gün beklerimde önce batarya yoksa istesinler.

• Servis batarya değişimi saçmalığıServis batarya değişimi saçmalığı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.