Şimdi Ara

Servis sorunu bulamıyorum hukuksal haklarım nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Skoda Octavia aracımda son 1 aydır motor soğukken aşırı bir titreme sarsıntı sorunu var. Servise geçen hafta bıraktığımda sarsıntıyı teknisyen ile beraber tespit ettik ve Aracı bıraktık. Hatta sıfır 2 araba çalıştırdık aynı sorun varmı diye fakat sarsıntı hissetmedim.

Servis aracı yazılım güncelledik,rolanti devri düşüktü onu yükselttik diyip geri verdi. Bu sabah aracım tekrar aynı sarsıntıyı yaptı servise bıraktım.

Servis arabayı Cuma günü vereceğini bu süre zarfında motorun tüm aksamlarına bakacaklarını söylediler.

Ama bu sorunun Octavia kullanıcıları arasında çok nadir olduğunu biliyorum hatta hiç duymadım. Ve kolay kolay bulamayacaklarını düşünüyorum.

İlk sorum aracın sorunu ne olabilir?

İkinci sorum bu sorun devam ederse hukuksal haklarım nedir? Araç kaç kere aynı sorunu yaparsa veya sorun bulunamazsa değişim talep edebilirimiyim yada para mı geri isteyebilirmiyim?

Not1: Araç 2014 Model 1.6 TDİ dsg elegance Skoda Octavia A7

Not2 : Aracın garantisi devam ediyor, 8.000km de.

Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsın, dsg konusu açacak art niyetli arkadaşlar araç yürürken sarsmıyor, dururken yapıyorlütfen trollük yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorununuz Octavia ile ilgili değil bence DSG ile ilgili .

Araç sanki gitmek istiyor da el freni çekiliymiş ,zor durduruyormuşsun gibi değil mi ? Bu sorunu yaşayanlar için klasik Dsg yazılımı yapıyorlar ve geçiyormuş öyle . Bir tanıdığımda yaptırmış sonra geçti demişti yazılımla . Seat marka DSG li bir araçtı o.

Sorun başka ise bilemem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 10 Mart 2015; 17:46:41 >
  • Hocam canınızı sıkmayın merak etmeyin çözerler. Yetkili servis bu sorunu bulur mutlaka kadı üstünde yetkili servis
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Araç vites p konumunda el freni çekik yada inik fark etmeksizin motor ısınana kadar DURURKEN titriyor hocam. Vitesi parkta olsada boşta olsada geride olsada yapıyor.

Dsg ile alakalı değil bence. Araç gitmek ister yada durmak istiyor dediğiniz gibi değil kamyonet nasıl titriyorsa zangır zangır öyle titriyor.

• İnşallah hocam aracımdan memnunum bu sorun hariç zaten.

Benim değişim ile ilgili soru sorma amacım servis danışmanı sorunu kabul ediyor normal değil diyor. Ben sorunu yapamazsınız nolacak 1 haftadır servisteyim diyince, böyle kullanacaksınız dedi. Ben ondan hukuksal hakları sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Only34

Araç vites p konumunda el freni çekik yada inik fark etmeksizin motor ısınana kadar DURURKEN titriyor hocam. Vitesi parkta olsada boşta olsada geride olsada yapıyor.

Dsg ile alakalı değil bence. Araç gitmek ister yada durmak istiyor dediğiniz gibi değil kamyonet nasıl titriyorsa zangır zangır öyle titriyor.

Anladım biliyorum bu sorunu . P konumunda siz sanki gaza basıyorsunuz hani biraz da kuvveti olsa araç gidecekmiş gibi hissetiriyor .

Bence DSG ile alakalı çünkü güncelleme yaptık diyorlar sorun çözülüyor . Ha belki de başka sorunu var psikolojik olarak güncelleme diye yediriyorlar bizi . Sonuç olarak yetkili servisin çözmesi gerek ancak Doğuş grubu işte illa bir lafları olacak .

Umarım çözülür bu tür sorunlar özellikle yeni araçlarda çok can sıkıyor , moral bozuyor belki büyük bir problem değil ama aklında hep bir şey olacak mı sorusu var .

Benim aracımda Dsg li ilk aldığımda bunu yapıyordu hafif hafif sonra düzeldi kendiliğinden .

• Daha önce bi VW golf kullanıcısının motorda bir sorun vardı hatta bilyel kolumu ne tersti adam bişey ler yapmıştı araçmı değiştirmişlerdi sıfır motormu ne takmışlardı. Ayrıca aynı arızayı 3 kereden fazla yaparsa değişim talebinde bulunabilirsin. Aynı arızayı 1 yıl içinde 3 defa yaparsa değiştirmeliler diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normalde değişim 1 arazayı bir yılda 3 kere yaparsa oluyor ama direk sorunun çözememekte aynı muhabbete dahil olur çözemezseler her seferinde arabayı git bırak nasılsa sorunu kabul ediyorlar 3 kere eli mahkum olucak uzatırsalarda yapamadığınız arzadan dolayı aracı değiştirmiyorsunuz benimde zamanımı çalıyorsunuz diye ayrıca dava aç
  • stuff2 kullanıcısına yanıt
    Cumaya kadar beklemedeyiz bakalım. Servis aracı teslim ederken yapılan işlemlere dair ve sorunun çözüldüğünü belirten bir yazı isteyeceğim.

• dsg yi elinize almak üzerisiniz hocam geçmiş olsun biraz dişinizi gösterin servise
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.