Bildirim
Servis Yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
telefonu itunes e baglayip aktive ettin mi? -
itunes'dan zaten aktive ekranı gelmiyor oto aktif ediyor, yine öyle oldu diye düşündüm bakmadım itunes'a hiç, yedeklerimi yükledim app'leri yükledim. itunes 'da sorun yok ama tel kafayı yedi.
şimdi jailbreak deneyeceğim -
sanırım çıldıracağım bu sefer pc telefonu görmüyor, kablo mu arızalandı ne oldu anlamıyorum -
genelden operatöre gir sim kartı çıkar orda tak tekrar çıkar teli kapat sim kartı takıp çalıştır bakalım oalcak mı -
cekmeme sorunu bende de vardı 3g'yi kapatım menuden telefon cekmeye basladı. -
önce şunu sorayım garip gelebilir ama genpa olduğuna eminmisin.genpanın sitesinden imei ni arattır sor genpa cihazımı diye veya telefon ile sor yardımcı olurlar.eğer değil ise pasaport kaydı yurt dışından geçici olarak gelip giriş çıkış yapan birinin üzerine kayıt olmuştur onunda 6 ay süresi varmış kapanmış olabilir.yada pasaport kaydı yapılan pasaportun 2 senesi dolup başka bi cihaz kayıt ettiler ise pasaporta,bi önceki cihaz düşer diye biliyorum.bunlar aklıma gelen olumsuz seçenekler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X