Şimdi Ara

Servis yok - Aranıyor - Yardım ltf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefona bir şey mi yaptım bilemiyorum ama son 1 hafta içerisinde tam 3 kere bu sorunu yaşadım hemde şehrin göbeğinde, merkezinde önce aranıyor ibaresi çıkıyo sinyal bölümünde sonrada servis yok diyo.

ayarlardan operatörlere giriyorum aratıyorum tümünü buluyo türkcell, vodafone avea falan ama bir türlü sinyal alamıyor telefon. kapatıp açmak çare olmuyo.

avea kullanıyorum, bu sorunu yaşarken türkcell hattımdan avea tarafından aranabiliyoken (aynı bölgede ve muhtemelen aynı baz istasyonundan birisi tarafından) ben sinyal alamıyorum.

bu durumun aveadan kaynaklanmadığını düşünüyorum, telefonla ilgili bir sorunmuş gibi geliyo bana çözüm yolu nedir kestiremedim.

sanıyorum ki garanti kapsamında teknik servis e göstermem gerekecek servis konusunda nereyi tercih etmeliyim tavsiyede bulanacak olursa sevinirim.

avea + 5 aylık iphone 3g 3.1.2 (jb yok) + yurtiçi garantili cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugiboy -- 27 Ekim 2009; 19:29:43 >

• genpadan başka bir alternatifim yok sanırım şimdi fark ettim :-)
  • turkcellden aldıysan genpa, vodafonedan aldıysan teleservice...
  • Birde 3G yi pasif hale getirip o şekilde denemenizi tavsiye ederim... Benim cihazdada bu şekilde çok oluyor... Genelde sbsettings ile 3G pasif yapıp kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Birde 3G yi pasif hale getirip o şekilde denemenizi tavsiye ederim... Benim cihazdada bu şekilde çok oluyor... Genelde sbsettings ile 3G pasif yapıp kullanıyorum...

avea kullanıyorum aslında haklısın koca izmirde 3g ibaresini bir elin parmaklarından daha çok görmüşlüğüm yoktur :-)
    3g yi devre dışı bıraktım ama sbsettings den hangi bölümü kast ettiğini anlamadım, denemek isterim.

bu sorunla ilgili cihazı teknik servis e verdin mi yada düşündün mü ?

gooleda biraz araştırdım yurt dışından gelen kayıtlı telefonlarda daha çok oluyomuş bu sorun. düşürme ve darbeye bağlı gelişen anten yollarının (?) bozulmasından kaynaklandığını söyleyenlerde var. birisi bu sorun yüzünden defalarca teknik servise vermiş cihazını ve yenisi ile değiştirmişler.

önerdiğin yollar çözüm olsa dahi ben teknik servise en azından bir kere danışmak istiyorum, yeni bir cihaz fena olmaz hani

• Kanka arkadaşın bahsettiği sbsetting jb ten sonra yuklenebilen bir program. data alışverişini felan kapatıyor bildigim kadarıyla. Bu problemin neden kaynaklandıgını bilemiyorum karsıma cıkan bir sorun degil. bazen bu sekilde arnıyor ibaresine internet ayarlarını degiştirdikten sonra karsılastım. Seristen once internet ayarlarını sıfırlayıp tekrar ayarlayabilirsin aklıma gelen DFU mod ile tekrar yazılım guncellemek. bunları dene istersen aslında servisten yeni tel gelmeside hiç fena durmuyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.