Şimdi Ara

Servise mi gitmeliyim yoksa sanayiye mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, golf 4 2000 model aracım var. tepe lambam kesti, muşiri değiştirmeme rağmen geri vites ışığım kesti ikinci kez, bunun dışında triger kayışını değiştirmek istiyorum. Bunlar için sanayiye gitmeliyim yoksa VW yetkili servisine mi? Aracımın yazılıma bağlatarak genel profilini de görmek istiyorum bir yandan. Ama yetkili servis de pahalı olur die bosch car service düşündüm. Hem servisde taksit imkanı da olabilir.Siz ne önerirsiniz fiyat performans farkı nasıl olur kısaca?

• önce servise götür fiyat al. sonra sanayiye git fiyat al. zaten akabinde ister istemez sanayide yaptırırsın:)

servisin sana bir avantajı yok. üst düzey işçilik isteyen birşey yaptırmicaksın sonuçta. gereksiz para ödeme servise. sanayiye git orijinal parça taktır. nerden baksan yarı fiyatınadır servisin.
  • En iyisi özel bir vw servisine gitmek. Araç garantisi devam etmiyorsa yetkili servise gitmeye gerek yok. Çok tuzlu fatura çıkarıyorlar.

Baskı balata, triger gibi önemli işlemlerde de mutlaka özel servis tercih edilmeli.
  • Özel ve iyi bir servise gitmenizi tavsiye ederim, bir tanıdığım vw yetkili servisinde çalışıyordu bir sohbet esnasında yetkili servislerin belli model altı araçlara bakmadıklarını (?) söylemişti,yetkili servise gidecekseniz de önceden bilgi alıp gidin.
  • merhabalar, triger setini ve baskı balataya bir tanıdık ile 850 liraya hallettim, teşekkürler.
  • Paran varsa yetkili servis yoksa özel servis sanayii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayide birebir tanidigin var ise baskasinin vasitasiyla değilse direkt kendi tanidigin ise sanayiye git onun disinda bence ozel servislere gidebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.