arkadaşlar benim pc den ses gelmiyor veya çıkmıyor. format attım yine aynı.mesela winap ta müzik çalarken ilerleyen bar hiç ilerlemiyor. media pleyear da da aynı görüntü seyrederkende aynı. aygıt yöneticisinde soru işareti gözükmüyor .hata gözükmüyor. ses kartından bir kablo çıkıyor. cd-rw gidiyor.
fakat filopinin kablosunu çıkardım.şünkü filopini kablosunu takınca pc açılmıyor. anakartın üzerinde 693 ATL ses kartının üzerinde TEND CS4237B-KQ ATAUWE 0034 SRS yazıyor ne yapabilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum herkese iyi çalışmalar
Bu nasıl bir sorundur yaw..Sadece flopy ne yardım edicem.IDE kablonu birde ters takmayı dene Bu şekilde çalışacaktır.
evet arkadaşlar sorunun yarısını çözmüş sayılırım. pc acınca aygıt yöneticisinde ki ses driveri kaldırıyorum.yeniden başlatıyorum. yeniden başlayınca tekrar kendi driver i arıyor.yeni donanım bulundu diyor. bu işlemi kendisi sağ alt köşede yapıyor.ve evet ses geliyor fakat , pc yi tekrar kapatıp acınca yine ses gelmiyor. aynı işlemi tekrar yapmak gerekiyor, herkese saygılar sevgiler.,.,.,
quote:
Orjinalden alıntı: ***imp***
Bu nasıl bir sorundur yaw..Sadece flopy ne yardım edicem.IDE kablonu birde ters takmayı dene Bu şekilde çalışacaktır.
Ya Kardeş Ses ;Kartın Anakarttamı Haricimi Bence Driwerlerin Tam Değil İşaret Çıkmasını Beklem Driwerlerini CD Den Tek Tek Yükle
quote:
Orjinalden alıntı: afilli
evet arkadaşlar sorunun yarısını çözmüş sayılırım. pc acınca aygıt yöneticisinde ki ses driveri kaldırıyorum.yeniden başlatıyorum. yeniden başlayınca tekrar kendi driver i arıyor.yeni donanım bulundu diyor. bu işlemi kendisi sağ alt köşede yapıyor.ve evet ses geliyor fakat , pc yi tekrar kapatıp acınca yine ses gelmiyor. aynı işlemi tekrar yapmak gerekiyor, herkese saygılar sevgiler.,.,.,