Şimdi Ara

ses donanımı(yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa bana yardımm(lütfen) ben bilgisayarıma format attım ses donanımını tanımadı ne yapabilirimbende bi cd var cd nin adı DRİVERS&UTILITY içinde sound dosyası var ordan denedim bişiler olmadı.xp de ben kendi tanır die biliodum tanımadı.acaba bi daha format atsama tanırmı veya bu cdyi nerden bulurum?????????????????????????......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lütfen yardımcı olun.biraz saçmalamış olabilirim....

• ses kartın var mı yoksa onboard mu kullanıyorsun
  • Donanımın hakkında daha fazla detay ver...bir de CD ile hangi işlemi yaptığını bildirirsen...fikirlerimizi söyleyebiliriz...
  • ben cdyi takıyorum sound die bi dosya var ona tıklıyorum orda birden çok dosya var bunlar:
    4DWAVE CS423X ES1896 ES1938 YA719 YA714 BEN bazılarının içine girdim yüqledim .bilg bidaha açtığım zaman yeni donanım bulundu dedi donanım adı MEDİA ydı yüqlemeye çalıştım olmadı.ses kartın onboard hangisinin olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız bakabilirim.
  • bu anakartınn cdsi ise autorunla cdyi ac cıkan menulerden audio device setupu sec ses kartını kurar ama senın anakarta aıt ıse
  • peki ben yeniden format atsam kendisi tanırmı donanımı??
  • bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler/donanımdan/aygıt yöneticisine gir orada sorunlu gözüken ses özelliklerini seç sürücüyü güncelleştir de.. ve elindeki CD yi tak... elindeki CD doğru Cd ise sürücüyü güncelleştir seçeneğinden listeden ve belirli konumdan yükle seçeneğinden CD yi gösterdiğinde otomatik olarak yükler... tabi doğru CD ise...
  • bide Servis pack 2 yi yükleyip öyle dene olmadı biostan ses kartının enable olup olmadıgına .
  • anakartın nosunu googledan arat buldugun bı drıver sıtesınden senın anakartı sec yoksa ona benzeyen yakın drıverlarda ısını gorur merak etme
  • birdaha format atarsan tanımaz çünkü bendede öyle oldu.

sen o bilg. o cd yi tak ve bilgisayarıma sağ clik özellikleri tıkla ve oradan donaım menüsüne gelip aygıt yöneticisini tıkla. orada sarı renkte bulunan soru işaretinden birisi senin seskartındır.o ses kartına ikikez tıkla ve sürücüyü yeniden yükle deve arama alanı olarakda cdromu göster . eğer sürücü doğru ise o yükleyecektir. eğer olursa bana haber et..
  • arkadaşlar bi ses donanımı yükledim şarkı çalıo gibi görünüyo ama ses gelmiyo ses denetimine giriyo oldu sanırım ama.bunu nasıl çöze bilirim.yine yardımlarınızı bekliyorum .çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook saolun hepineze çok teşekkürler.
  • Anladığım kadarıyla onboard ses kartın var. Onun sürücüsüde anakartın cd sindedir. Elindeki cd de lazım olan sürücü var mı bilemem de madem o cdyi vermişler o zaman içindeki ses kartı ilen alakalı driverı kur. Olmazsa control panelden sisteme gir. Oradan aygıt yöneticisinden tanımlanmayan aygıt var mı diye bak. VArsa aygıtın üstüne tıkla özelliklere gir. Ordan internetten driver yüklemeyi dene. Yine olmazsa anakartın modelini öğren ve internetten web sayfasına gir oradan sürücüyü indir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.