Şimdi Ara

Ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma dün format attım driverları cd olmadığı için internetten indirdim yükledim fakat ses driver ını bir türlü yükleyemedim şöyle bir hata veriyor: "Ses sürücüsü dosyaları bilgisayar donanımınızı desteklemiyor.NOT:Eğeer ses kartı yazılımınızı bilgisayarınızı yeniden başlatmadan kaldırdıysanız şimdi yeniden başlatınız ve sonra bu kruulumu tekrar çalıştırın

ses kartı:Analog Devices AD1986A @ ULi/ALi M5461 High Definition Audio Controller PCI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salo06 -- 20 Haziran 2011; 10:09:51 >

• Hata mesajında söylenen şeyi yaptın mı?
    Yaptıysan doğru driverları indirdiğine emin misin? Başka bir siteden indirmeyi dene.
  • söylenen şeyi yaptım da bu yazdığım modelin driver ını bulamadım bi site vardı bilnmeyen driver modelini öğrenme diye orda da Soundmax İntegrated bişey falan diyodu hangisinin yazılımını indirmeliyim ben 7-8 tane şey indirdim hiçbirini kuramadım olmadı
  • doğru driver ı buldum sanırım ULi/ALi M5461 High Definition Audio Controller everestte böyle diyor ama bunun driver ı internette yok araştırdım indirebileceğim bir yer bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salo06 -- 20 Haziran 2011; 10:57:24 >
  • Ben de biraz bakındım ama gelen tüm sonuçlar bu driver ı bulamayan insanların soruları üzerine, ve cevap da yok hiç. Direk üretici firmaya mail / telefon yoluyla ulaşmanı tavsiye ederim.
  • teşekkür ederim ama sonunda buldum asusun kendi sitesinden indirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.