Şimdi Ara

ses hem bilgisayardan hemde kulaklıktan geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bende msi m520 laptop var ve bilgisayarda herhangibir ses çalarken kulaklık taktığım zaman ses hem bilgisayarın kendi hoparlörlerinden hemde kulaklıktan geliyor. ses kartı realtek ac97 ne yapacağımı şaşırdım bir bilgisi olan varsa bana yardım ederse çok sevinirim şimdiden ilginize teşekkürler...

• benim asus ta aynı sorun olduğunda anakart değiştirmişlerdi.
    Sanırım anakartla ilgili bir problem. Teknik servise götürmen gerekecek.
  • himm ses kartındamı aynıydı yani realtek ac97 idi???
  • muhtemelen sessoketi bozulmuş servise vermen gerekiyor
  • soketin bozuk olduğunu zannetmiyorum yani sesi kulaklığa falan çok güzel veriyor... başka ne olabilirki???
  • Bilgisayarda hem kulaklık, hem hoparlörler çalışsın diye bir ayar yok. Ya da ben henüz rastlamadım hiç. MSIda var mıdır, onu da bilmiyorum. Ama böyle bir ayar olmadığına göre problemin tek kaynağı anakarta yerleşik olan ses kartıdır. notebookgentr arkadaşın dediği gibi değişim gerekiyor olabilir. Bence servise bir uğra.
  • anakart değişimide biraz sürer gün olarak ya :( ki bilgisayarım her an bana lazım. ok arkadaşlar ne yapalım artık başa geldi çekilecek. ilginize teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartının Jack Sensing Özelliği Nedeniyle bu sorunu yaşıyosun.
    Kulaklığını taktığında
    "Mevcut Bağlı Aygıt" Penceresinin açılması gerekmektedir Eğer açılmazsa hem kulaklığa verir hem hopalöre. Açılınca ordan hoparlörü seçip tamam a basarsan böyle bir problem yaşamazsın normalde... Yani sorun tamamen yazılımsal
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

Anakartının Jack Sensing Özelliği Nedeniyle bu sorunu yaşıyosun.
    Kulaklığını taktığında
    "Mevcut Bağlı Aygıt" Penceresinin açılması gerekmektedir Eğer açılmazsa hem kulaklığa verir hem hopalöre. Açılınca ordan hoparlörü seçip tamam a basarsan böyle bir problem yaşamazsın normalde... Yani sorun tamamen yazılımsal

bendede öyle katılıyorum
  • enteresan bi durum.böyle bi ayar olduğunu yeni öğrendim.bi yaşıma daha girdim vala.bilmediğimiz çok şey var daha
  • Açılmazsa nasıl açacağız.

quote:

Orjinalden alıntı: okan

Anakartının Jack Sensing Özelliği Nedeniyle bu sorunu yaşıyosun.
    Kulaklığını taktığında
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestordu

selam arkadaşlar bende msi m520 laptop var ve bilgisayarda herhangibir ses çalarken kulaklık taktığım zaman ses hem bilgisayarın kendi hoparlörlerinden hemde kulaklıktan geliyor. ses kartı realtek ac97 ne yapacağımı şaşırdım bir bilgisi olan varsa bana yardım ederse çok sevinirim şimdiden ilginize teşekkürler...

ben msi vr600'ü ilk aldığımda aynı problem vardı. realtek ses kartının yeni versiyon olan driverini yüklediğimde sorun çözüldü. umarım senin probleminde aynı şekilde çözülür.
  • msi m670 laptobumda linux da aynı problem var (bana gore problem degilde) yani durum yazılımsal bence de cunku windows kurmustum bi ara onda ole bi sorun yoktu.
  • Bende VR600 var,aynı sorun bendede olmuştu realtek'in en son sürücüsünü yükledim düzeldi.Bu sorunu yaşayanlar sürücü güncellemesini denesinler.Ses kartınada maşallah çok kaliteli ses veriyor.HD özellikli olması güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimkk -- 5 Kasım 2007; 23:11:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.