Şimdi Ara

Ses Hizmeti Çalışmıyor (Win7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün çalışan ses bugün bilgisayarı açtığımda ses simgesinin üstünde bir çarpı işareti gördüm..

İnternette araştırırken hizmetlerin devre dışı bırakılmış olabileceğini gördüm ve denetim masasından hizmetler bölümüne girdim .. Burada Windows Ses hizmetlerini 'Durduruldu' olarak gördüm. Başlaya basıncada böyle bir hata verdi.

Sistemde Creative ES1370 PCI Ses kartı takılı ve ses kartı sorunsuz olarak çalışıyor gözüküyor.. Ancak ses alamıyorum sizce ne yapmalıyım?

• yOKMU BİLEN Bİ ARKADas AYNİ SORUNDAN MUZDARİBİM
  • aynı sorun oluştu dün akşam bende de, nasıl çözdünüz, çözen biri var mı?
    dün akşamdan beri okumadığım post kalmadı, ne yaptıysam olmadı. yardım edebilecek var mı?
  • nezcafe kullanıcısına yanıt
    Windows ses hizmeti çalışyor mu bir bakın ve bağımlı olduğu hizmetlerinde çalışırlığını kontrol edin.
  • hizmet durumu: durduruldu diyor, başlat dediğimde de böyle bir hata alıyorum. (win8.1 kullanıyorum)
  • Aynı durum bende de var yok mudur bunun bir çaresi?
  • ucubemert kullanıcısına yanıt
    Bazı yerlerde indirince kurulumda hata verir yılmadan doğru programı bulun. SoundMax win 7 (kaç bit ise yazın) bu şekilde google'da aratın. İlk siteden başlayarak indirip kurun kurulumda hata verirse öbür siteden indirin kurun böyle böyle program kurulduğunda pc yi yeniden başlatın sorun hallolmuş olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Anakartın sayfasından driver'ı tekrar yükledim sorun düzeldi..
  • cozen yok mu cildircam

IDT nin nerdeyse butun driverlerini indirdim yuklenmiyor
  • Bazen virüsler böyle hizmetleri devre dışı bırakabiliyor. Bence sistem kurtarmayı deneyin yada arkadaşın yaptığı gibi driver indirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem kurtarmayi yaptim ama 2 gun oncekine gonderdigi icin biseye yaramadi

surucu yukleyememizin sebebi suruculerin driverlarin yani dijital imza bilmem neyi varmis o korumayi kapatmamiz lazim onuda dun buldum nette var

cmdye yaziyoruz yeniden baslatiyoruz laptopu ve istediginiz driveri artik yukleyeblirsiniz
  • aynısı bendede var kimse yardım etmiyor ya :(((
  • ÇÖZÜM = Merhaba arkadaşlar aynı durumla bende karşılaştım ve çözümünü buldum şimdi size yaptığım adımları anlatıcam umarım işinize yarar.
    Windows başlattan arama kısmına Hizmetler yazın, Hizmetleri açın, Windows Ses olanı bulun, Sağ tıklayıp özelliklere gelin, Yukarda en sağda Bağımlılıklar kısmına gelin, Aşağıda Multi medya sınıf zamanlayıcı yazan yerde ki ve aşağısında ki bütün + işaretlerine basın ve aşağıya doğru açılsınlar ve açılan yerde ki hizmetleri tek tek hizmetlerden bulun sağ tıklayıp özelliklerden başlatmasını devre dışından otomatiğe alın ve aşağıdan başlata tıklayın bütün bağımlı olanlara aynı işlemi uygulayın ve en son Windows Ses'e gelin ve başlat'ı tıklayın bu sefer hata vermeden başlatıcak :) İyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.