Şimdi Ara

ses kartı acil yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkdslar bilgisayarımdan ses çıkmıyordu büyük haporlorler taktım ondan sonra oldu diye düşünüyorum
    onboarddı ses kartı
    gittim bilgisayarcıdan yeni bir ses kartı aldım 25 ytl ye QUAKE 32 Bit PCI Channel 4 Speaker Output yazıyor üstünde
    taktım bilgisayara yeni donanım bulundu sihirbazı geldi küçük cdsi çıktı onu taktım donanım başıyla yüklendi dedi yükledi
    aygıt yöneticisinden bakıyorum tamam yüklenmiş.fakat karttan ses alamıyorum bir türlü.bilgisayarı formatladım tekrar yükledim driverleri sonuç aynı
    bir arkadaşımın bilgisayarına taktım ses kartını driveri yükledim ama yine ses vermiyor.
    önce problemin kendi bilgisayarımda oldugunu düşündüm ama degilmiş ses kartında gibi duruyor sanırım.ama problem olsa hiç görmezdi yeni donanım bulundu felan demezdi diye düşündüm

acaba bağlantıdamı eksik yaptım ?
    bilgisayarda sadece PCI slotuna taktım başka hiç bir kablo bağlantısı yapmadım.yardımnıza ihtiyacım var kafayı yiecem yaa

Kart bu :

ses kartı acil yardım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgty6 -- 5 Aralık 2008; 15:34:01 >

• yardım edin arkadaslar nolur napayım kartı vereyim mi ne yapayım :(
  • sa belkı yersız olucak ama bende arkadasın bilgisayara ses alamadım dıye 2 kez format attım sonra fıttırdım megerse kablo yanlıs yere takılıymıs kayıp:2 saat
  • Onboard sesi biosdan disable ettinmi.
  • hmm.yardımlarınız için teşekkür ederim arkdslar. tüm girişlere teker teker taktım ama onboardı biostan devre dışı bırakmadım onu deneyip geliyorum
  • BIOS um AMI bıos . Onboard ses i nasıl devre dışı bırakıcaım bilmiyorm girdim baktım bi Onboard Deviaces Configration var.Ondada ses kartı gibi bişey göremedim.ss aşağıda yardmlarınız içn gerçktn çok teşekkür ediyorum
    http://img113.imageshack.us/my.php?image=051220081869xh7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgty6 -- 5 Aralık 2008; 16:09:10 >
  • Anakart marka model ne,bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakart ASUS P5SD2-X
  • biraz daha bırkaladım BIOS u Onboard Deviaces Configration var onun içinde yok ama Onboard Sound Card felan
    nerdedir nedir ya
  •  ses kartı acil yardım !

Ahanda disable yap.
  • çok çok çok teşekkür ederim arkadaşım.arkadaşımın bilgisayarındayım onboardı disiable yapınca ses geldi.
    şimdi kendi bilgisayarımda deniyorum.yardımların için çok çok teşekkür ederim iyi akşamlarr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.