Şimdi Ara

Ses Kartı Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba Skype'ta ve Facebookta görüntülü konuşmanın ses kısmında yaşadığım sorundan kaynaklı olarak ses kartımı değiştirmek istedim.. Tanıdığm birinden bir ses kartı aldım ama driver ı yok Driver Scanner Programı ile tarattım bulamadım...Bazı forumlarda pcidatabase.com adresinden Vendor ve Device numaraları ile bulunduğunu okudum.. o siteyede girdim ama aztech sistem diye yazıyor gerisini bulamadım aygıt yöneticisinden donanım kimliklerinde PCI\VEN_122D&DEV_50DC&SUBSYS_1801122D&REV_10 yazıyor bu kartı kullananlar yada driver ı nerde bulacağımı söylebilirlermi acaba ? lütfen yardım edin

PCI\VEN_122D&DEV_50DC&SUBSYS_1801122D&REV_10

iyi çalışmalar

• Driverpack solution'ı dener misin? İçinde olması gerekiyor.

http://drp.su/
  • Yok kardeşim yaa burdada bulunamadı :(
  • ses kartını yeniden yüklemeyi denedinizmi?
  • deneyemedim Driver yok elimde driver ı arıyorum
  • Hangi işletim sitemine kuracaksın kaç bit detaylı bilgilendirirseniz iyi olur
    iyi forumlar
  • donanım kimliğinden bulunamayabiir ses kartının üzerinde neler yazıyor onları yazarmısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows XP 32 bit e kuracağım...Aygıt yöneticisinden baktığımda Çoklu Ortam Ses Denetleyicisi diye yazıyor. Ses kartının üstünde herhangi birşey yazmıyor ama Everest Programından Baktım Aztech PCI168 AP(W) Audio Device yazıyor :(
  • Bu sürücüde olmadı kardeşim yaa :(
  • Bu ses karti tarihi eser zaten denediginiz programlardan oturu tam taniyamiyor olabilir. inf dosyalarini gostererek tanitmayi deneyin. Bu surucunun calistigina eminim cunku fujitsuda kullanilan bir urunmus bir aralar..
  • yapılabilecek herşeyi yaptım ama olmadı :( bende kartı değiştirmek zorunda kaldım kusura bakmayın ilgi ve alaka gösteren arkadaşlara teşekkür eder iyi forumlar dilerim
  • Anakart Özellikleri:
    Üretici MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD
    Ürün MS-7387
    Sürüm 1.0

bu özelliklere sahip bi anakartı var seskartını drivernı bulamadım yardımcı olurmusunuz nerden bulabilirim ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.