arkadaşlar merhaba Skype'ta ve Facebookta görüntülü konuşmanın ses kısmında yaşadığım sorundan kaynaklı olarak ses kartımı değiştirmek istedim.. Tanıdığm birinden bir ses kartı aldım ama driver ı yok Driver Scanner Programı ile tarattım bulamadım...Bazı forumlarda pcidatabase.com adresinden Vendor ve Device numaraları ile bulunduğunu okudum.. o siteyede girdim ama aztech sistem diye yazıyor gerisini bulamadım aygıt yöneticisinden donanım kimliklerinde PCI\VEN_122D&DEV_50DC&SUBSYS_1801122D&REV_10 yazıyor bu kartı kullananlar yada driver ı nerde bulacağımı söylebilirlermi acaba ? lütfen yardım edin
PCI\VEN_122D&DEV_50DC&SUBSYS_1801122D&REV_10
iyi çalışmalar
Driverpack solution'ı dener misin? İçinde olması gerekiyor.
Windows XP 32 bit e kuracağım...Aygıt yöneticisinden baktığımda Çoklu Ortam Ses Denetleyicisi diye yazıyor. Ses kartının üstünde herhangi birşey yazmıyor ama Everest Programından Baktım Aztech PCI168 AP(W) Audio Device yazıyor :(
Bu ses karti tarihi eser zaten denediginiz programlardan oturu tam taniyamiyor olabilir. inf dosyalarini gostererek tanitmayi deneyin. Bu surucunun calistigina eminim cunku fujitsuda kullanilan bir urunmus bir aralar..
yapılabilecek herşeyi yaptım ama olmadı :( bende kartı değiştirmek zorunda kaldım kusura bakmayın ilgi ve alaka gösteren arkadaşlara teşekkür eder iyi forumlar dilerim
Anakart Özellikleri: Üretici MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD Ürün MS-7387 Sürüm 1.0
bu özelliklere sahip bi anakartı var seskartını drivernı bulamadım yardımcı olurmusunuz nerden bulabilirim ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme