Şimdi Ara

Ses Kartı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen gün bilgisayarımda sorun çıkmıştı reset atmıştım sonra ne açarsam açıyım ses gelmiyor kulaklık deiştirdim yine gelmiyor.Winanp'ı açıp herhangi bir müzik çalıştırdığımda 'Bad DirectSound driver.Please install proper drivers or select another device in configuration.Error Code:88780078
    Resim için bu taraftan!!!

• ses kartının driverını yüklersen düzelir sorunun.
  • tamam haklısın ama ben cehilim yani hep abim yapıodu şimdi abim kıbrısta ve yazın gelcek nası yüklicem yardım edebilirmisiniz!!!
  • anakart modelini verebilirsen biz buradan sana ses kartı driverini atalım
  • bilmiorum ama anakartın üstünde 'FC GIGABYTE GA-8VM800M-775' YAZIYO.teşekkürler yardım ettiğiniz için
  • Hopörleri nereye takıyorsun? Direkt anakarttan çıkan onboard bir girişe mi, yoksa her hangi bir slota takılı (PCI mesela beyaz olur genelde) ses kartına mı takıyorsun?

Onboard sürücülerini yüklesek bile ya ayrı bir ses kartı varsa, mesela yani

Ama doğru, driver sorunudur..www.driverguide.com driverlar için gayet güzel bir site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 27 Mayıs 2007; 16:50:09 >
  • Verdiği Sorun Yanlış Takma DeğiLki SeS Kartını Kurması Gerekiyor AreaOfEffect

arkadaşım google'de GIGABYTE GA-8VM800M-775 audio driver olarak arattırırsan büyük ihtimal bulursun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

• aynı sorun bendede var. lütfen yardım edin. reset atınca düzeliyo bi süre sonra yeniden açmıyo ses dosyalarını. anakartım asus p5ld2. yardım lütfeeeen.
  • BU programı deneyin. İnternetten arama yaparsanız, Programa kolayca ulaşabilirsiniz.

Driver Magic
    Pcnizdeki sürücüleri güncel tutmak için birebir..
  • Onboard ses kartı hep baş belasıdır, gidin 10 YTL'ye adi bir ses kartı alın (benim gibi) ne dert kalır ne tasa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.