Şimdi Ara

Ses kartım yok ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ses kartım on boar. Fakat Logitech X-530 almak istiyorum. Sizce ses kartım olmadan verim alabilirmiyim.

Bilgilerinize güveniyorum, teşekkür ederim.

• bence ses kartsız tam anlamıyla verim alamazsın

bence creative Audigy 2 zs düşünebilirsin
  • peki onboard ses kartın 5+1 destekliyormu destekliyorsa kullanabilirsin ama performans illaki düşecektir cok buyuk beklentilerin yoksa onboard seni idare eder boşa 50ytl verip kart alma tabi karar senin

bu arada ilker arkadasım önerdiğin ses kartı 300 ytl 170 ytl lik ses sistemine 300ytl lik ses kartı almak cok sacma biraz daha mantıklı bir öneride bulun istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 8 Ağustos 2006; 14:32:42 >
  • 300 ytl ha. bence sen ürüne iyi bak istersen audigy 2zs 0 ı zaten yok. 2. eldede 90-110 ytl arası. sen nerde duydun 300 ytl diye.?
  • http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=351&IID=22024

CREATIVE AUDIGY-2 ZS
    yetermi bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 8 Ağustos 2006; 14:55:21 >

• http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=522

peki bu nasıl bu yetermi. ama gördüğün gibi ürün stokta maalesef yok. yani 0 artık üretilmiyor. senin verdiğin sitedeki ürün ya başka bişey(yani modeli yanlış verilmiş modeli platinium pro olabilir.) veya öyle bişey mümkün değil forumdada istediğin kişiye sorabilirsin

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?no=48&s=5ZsNDfAugWhGYjf0sO6HgMTsticLfpAme7Urn3sPn1XAh6Ig84
    o link inandırıcı gelmediyse bi de buraya bakabilirsin.

• ben sana internetten aldıgım linki verdim gerisi sana kalmış tartışma yaratmak istemem ama o ban lafında da ayıp etmişsin kafadan sallamadım ben fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 8 Ağustos 2006; 15:28:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o ban lafı araştırma yapmadan arkadaşı yanlış yönlendirdiğin içindi. madem o kadar alındın o lafa özür dilerim. ama neyse bu sonuçta seninde hatan değil sitede bi yanlışlık olmalı. neyse bunları geçelim bende tartışma yaratnak istemem.
  • Anlaştık o zaman
  • Selamlar

Arkadaşım şahsi fikrim eğer ankartın iyise (ses kartı bakımından) gerek yok kötü ise Creative live alırsın 30 YTL kadar fazlasını vermek Bana göre! gereksiz

Saygılar...
  • 2. el A2 ZS al bence de, 90 ytl civarına bulunabiliyor.
  • ben onboard ses kartıyla kullanıyorum gayet iyi.tabi iyi bi ses kartım olsa dahada iyi olmaz değil.ses sistemi işine yeni girdiysen bence yeterli.bende bunda 10 ay önce falan aldım sistemi, ses sistemleri hakkında pek bilgimde yoktu o zmanlar çıkan seste oldukça tatmin etti beni ama bu aralar bende ses kartı almayı düşünüyorum.o yüzden sonra düşünürsün bunları.acele etme.
  • ben creative x-fi aldım x-530 da sesler bayağı farketti ki, önceki o/b ses kartımda gayet kaliteli bişeydi asus p5wd2 premiumun 7+1 HD audio ob ses kartı işte..
  • zaten en dandik ses kartı (live mesela) bile en iyi on-board ses kartından iyidir (yukardaki arkadaşın dediği yeni 7.1 hd o/b'lar gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 11 Ağustos 2006; 21:28:41 >
  • ben x 530u laptopuma bağlamak istiyorum. bu mümkünmü. tek ses çıkışı var ve kartın markası soundmax(onboard)
    surround lazm deil. ama ses kalitesinin düşmesini istemiyorum çünkü müzik oyun için alacağım
  • lütfen yardım arkadaşlar. bu logitech x 530 almam için az zaman kaldı ve kafamdaki bu soru işaretlerinden kurtulamadım arama tarama yapmama ragmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: autumn

ben x 530u laptopuma bağlamak istiyorum. bu mümkünmü. tek ses çıkışı var ve kartın markası soundmax(onboard)
    surround lazm deil. ama ses kalitesinin düşmesini istemiyorum çünkü müzik oyun için alacağım

laptopun ses kartı 5+1 destekliyo mu?desteklemiyosa x- 530 u bağlayamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.