Şimdi Ara

Ses kartını yüklerken RUNDLL hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 yıldır kendi bilgisayarımda XP Pro TR kullanıyordum ama sonra microsoftun sitesinden (MS Akademi) XP PRO ENG indirdim ve kurdum. yalnız kurulum sırasında bazı dosyaları harddiske kopyalamadı. Sanırım indirdiğim dosyada bir bozukluk vardı. Ama ben bilgisayar formatlanmış olduğu için devam ettim. Kurulum sonraki adımlarda sorunsuz şekilde işledi ve windowsu kurdum. ama ses kartının sürücüsünü yükledikten sonra bir hata mesaj kutusu açılıyo:
    RUNDLL
    Error loading streamci
    The specified module could not be found.
    sonra bi kaç kez aynı hata kutusu çıktıktan sonra

RUNDLL
    Error loading streamci.dll
    The specified module could not be found.

diye bir hata kutusu çıkıyor.tabi bu kutular toplam 20 kere çıkıyorlar.
    ve ses kartı yüklenmemiş oluyor.sessiz bir şekilde bilgisayarda oyun oynuyorum.

bu sorunu XPyi formatlamadan nasıl çözebilirim?

teşekkürler.........

• sistem dosyalarının bilgisayarınıza sorunsuz şekilde kopyalanması önerilir. aksi halde yaşayacağınız sorunlardan şikayet etmemelisiniz. bahsettiğiniz kopyalanamayan dosya ile bu sorun arasında bir ilişki bulunabilir. daha sonra da bunun karın ağrısını çekmemek adına sorunsuz bir windows kurulumu denemenizde fayda var.
  • bilader aynı sorun bende de wardı ama benim pc masaüstü idi bu sana wereceğim linkten bunu yapabilirsin sanırım bu link ten indirdiğin streamci.dll dosyasını c:\windows\system32 klasörünün içine yapıştır ve ses kartının driver ini tekrar yükle yeniden başlat bakalım benim sorunum bu şekilde çözüldü sanırım seninkide olur.http://www.driverskit.com/dllsearch/streamci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÇILIŞTA HATA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.