Şimdi Ara

ses sistemi yapmak istiyorum onerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende 1.6 2004 bora var...aracima guzel bi ses sistemi dusunuyorum.30 cm subwoofer ve kapi iclerine uyacak sekilde 4 hoparlor..onlar da woofer gibi olanlardan istiyorum.hani gobeginde tiz olmayan..tabirlerimi hoş gorun ben pek bu işlerden anlamıyorum o yuzden baya bi yardımınıza ihtiyacim var...tecrubelerinizi benimle paylasir misiniz...araç su anda orjinal,uzerinde birsey yok.sıfırdan bir sistem olacak.amfiye de ihtiyaim var...1000 liraya kadar cıkabilirim..sizce bu fiyata kaliteli bir ses alabilir miyim aracimcan __??

• arkadaslar yardim edemez misiniz?
  • Kapı hoperlör ölcülerinin verirsen daha saglıklı bilgi verebilirim
  • fazla para harcamak her zamna kalıtelı ses anlamına gelmez bu ıste arac kullanılan malz. vs bunların da cok onemi var 1 lıra fena para degıl bence pıoneer 1 teyp 300 lıra jbl woofer kabınlı 150 lıra 1 takım mid 200 lira jbl gto 1004 3oo lıra cıvarı sıcılık kablo vs 150 lıra toplam 1000-1100 lıra gayette kalıtelı temız 1 sistem olur 1 takım mıd ı onlerde kullanır arka hoparlörü teypten alırsınız sorun olmaz.
  • Arkadaslar bu ise ciddi anlamda girmeyi düşünüyorum. Eğer bilgisi olan varsa ayrıntılı olarak ne almam gerektiğini listeleyebilir mi. Ama sağlam Bi bas istiyorum. Gerektiğinde düğün salonu gibi yapsın arabayı. Pc bağlayıp film izlemek gibi fikirlerim de yok değil hani :)
  • Arkadaşlar oto sistemi hakkında pek bılgım yoktur ama arabama teyıp harıc 500 tl limitli bı bas,anfi,2 hoperler den ufak çaplı bı ses sıstemı yapmak ıstıyorum yardım edersenız sevınırım.ŞİMDİDEN ALLAH RAZI olsun diyirum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim önce biz Bi cevap alalım istersen. Ondan sonra yaz sorunu. Ayıp olmuyor mu böyle. Saygı lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: zehir4

Arkadaslar bu ise ciddi anlamda girmeyi düşünüyorum. Eğer bilgisi olan varsa ayrıntılı olarak ne almam gerektiğini listeleyebilir mi. Ama sağlam Bi bas istiyorum. Gerektiğinde düğün salonu gibi yapsın arabayı. Pc bağlayıp film izlemek gibi fikirlerim de yok değil hani :)

Sana ana ünite olarak pioneer 5250 öneririm 250TL(biraz daha bekleyerek 8350 alabilirsin)

Kapı ölcülerini bilmiyorum 13 ve 16 olarak veriyorum

13 cm için Pioneer TS-G1313 50TL

16 cm için Pioneer TS-G1613 55TL

Sub için inleteyim dersen Pioneer D4(Kablinli 170TL) ancak kulagıma hitab etsin dersen JBL GT-5 (Kablinli 150tl )öneririm.

Anfi ise secicegin sub a göre degişken olucaktır.Ki geri kalan bütcen ile onuda rahatca temin edersin.

Yazmıs oldugum fiyatlar piyasa fiyatlarıdır.Pazarlık ile dahada indirebilirsin.

Yanlış anlaşılmalar nedeni ile link koymuyorum.İlgili sitelere girip fiyatları gözden gecirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brevity -- 26 Ocak 2011; 16:37:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet1910

Arkadaşlar oto sistemi hakkında pek bılgım yoktur ama arabama teyıp harıc 500 tl limitli bı bas,anfi,2 hoperler den ufak çaplı bı ses sıstemı yapmak ıstıyorum yardım edersenız sevınırım.ŞİMDİDEN ALLAH RAZI olsun diyirum

Hoperlör ölcüsü vermemissiniz.

Sub için size tavsiyem JBL GT-4 olucak.

Alıcagınız hoperlörlerin max 100 RMS olucagını düsünürsek

Amfiniz JBL 100.4 yeterli olucaktır size.
    Bütceyi biraz astık ama tatlı bi sistem oldu bence
  • brevity kardeş saolasın ama anfının fıyatı cok ya tabı benım butceme göre :) marka ıyı ama dıyeceksin bass jbl kutulu alacam 180 tl ye buldum saolasın verdıgın bılgıler ıcın

zehir4 bi soru cevaplanmadan baska soru sorulmuyomu ki forumda oyle bısey varsa özür dilerim...
  • Merhaba benımde bir fıkrım var bılmem ısıne yararmı Jbl subwofer al 1000 wt lık 139 lıra electro world de
    Kapılarada mıt takımı al alpıne 99 lıra

Sonra deme senın keyfıne :)
  • quote:

brevity kardeş saolasın ama anfının fıyatı cok ya tabı benım butceme göre :) marka ıyı ama dıyeceksin bass jbl kutulu alacam 180 tl ye buldum saolasın verdıgın bılgıler ıcın

zehir4 bi soru cevaplanmadan baska soru sorulmuyomu ki forumda oyle bısey varsa özür dilerim...

O fiyat cok.Heleki GT-4 içinse.GG de 150 ye GT-5ler var kabinli
  • peki kardeş pıoneer mı? jbl mı? bass olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: brevity

quote:

brevity kardeş saolasın ama anfının fıyatı cok ya tabı benım butceme göre :) marka ıyı ama dıyeceksin bass jbl kutulu alacam 180 tl ye buldum saolasın verdıgın bılgıler ıcın

kardeş bana 150-200 arası onerecegın bı anfi söyle?
  • quote:

peki kardeş pıoneer mı? jbl mı? bass olarak

bu secim birazda sana baglı.nasıl bi ses istiyosun ne tarz dinliyosun vs.inletsin dersen pioneer d4 derim.ama kulagıma hitap etsin dersen jbl GT-5

Bu iki subda kabinli 150-200 arası bulabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Mono mu düşünüyosun.O zaman GT-4 alman gerek ki fiyatı düşürelim JBL 300.1 yeterli olucaktır sana

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mono mu düşünüyosun.O zaman GT-4 alman gerek ki fiyatı düşürelim JBL 300.1 yeterli olucaktır sana

kardes mono bunun farkkı ne mono diyosunya ben anlamadım cok soru sordum kusura bakma ama:))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zehir4

Arkadaslar bu ise ciddi anlamda girmeyi düşünüyorum. Eğer bilgisi olan varsa ayrıntılı olarak ne almam gerektiğini listeleyebilir mi. Ama sağlam Bi bas istiyorum. Gerektiğinde düğün salonu gibi yapsın arabayı. Pc bağlayıp film izlemek gibi fikirlerim de yok değil hani :)

Sana ana ünite olarak pioneer 5250 öneririm 250TL(biraz daha bekleyerek 8350 alabilirsin)

Kapı ölcülerini bilmiyorum 13 ve 16 olarak veriyorum

13 cm için Pioneer TS-G1313 50TL

16 cm için Pioneer TS-G1613 55TL

Sub için inleteyim dersen Pioneer D4(Kablinli 170TL) ancak kulagıma hitab etsin dersen JBL GT-5 (Kablinli 150tl )öneririm.

Anfi ise secicegin sub a göre degişken olucaktır.Ki geri kalan bütcen ile onuda rahatca temin edersin.

Yazmıs oldugum fiyatlar piyasa fiyatlarıdır.Pazarlık ile dahada indirebilirsin.

Yanlış anlaşılmalar nedeni ile link koymuyorum.İlgili sitelere girip fiyatları gözden gecirirsin.

cevabin icin cok tesekkur ederim..peki sub icin pioneer d4 sectik diyelim...ona uygun bir anfi ve montaj icin neler gerekecegini de yaazabilir misin acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardes mono bunun farkkı ne mono diyosunya ben anlamadım cok soru sordum kusura bakma ama:))

mono amfi sadece subwoofer için kullanılan tek cıkışlı amfi ceşitidir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.