Şimdi Ara

Ses Sistemi Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Polo 1.4 2008 sıfır aldım ama ses sistmleri hakkında orta seviye bilgim var 1500-1600 e kadar sistem tavsiyesinde bulunurmusunuz?
    Birde ojnla teyp i değiştrmk istemiyorum...

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyaman -- 4 Ağustos 2008; 15:33:03 >

• 1600 ytl ye kurulacak bir sistemde orj teyp kullanılması çok mantıksızca olur. yeni bir teyp alınır daha iyi bir sistem kurulur. ne tür müzikler dinlerisiniz onu da yazsaydınız?
  • Ağırlıklı pop ve yabancı böle basslı şarkılar...Ama bilirsiniz wv lerin teyipleri kalın onun bölmesine göre teypleri ayarlıyolar mı?
    Birde Bir tanıdık teyp değiştrmene gerek yok teyp kaliteli wv lerin fln demişti...bu arada birde anfiyi 6 çıkışlı al dedi
  • jbl cs 60.4 4 kanal mid amfisi 180 ytl
    hertz dsk 165 önlere ve arkalara (1çift) 200 ytl (1 çifti 100ytl)
    jbl gto 301.1 mono bas amfisi 250 ytl
    jbl gt0 1502d 38 cm çift bobin (kabinlli) 220 ytl
    çevirici 3 adet 45 ytl (tanesi 15 ytlden)
    işçilik ve kablolar 150 ytl
    1045 ytl

daha güçlü bir sistem istersen:

jbl 75.4 4 kanal mid ampf. 250 ytl
    hertz esk 165 ön ve arkalr için (1takım) 300 ytl (bir çifti 150 ytl)
    jbl gto 601.1 bas amfsi 340 ytl
    kicker cvr 15 38 cm 500 rms sub. 380 ytl
    çevirici 3 adet 45 ytl (tanesi 15 ytl den)
    işçilik ve kablolama 150 ytl
    1870 ytl

• cok teşkkürler peki
    sennki gibi 2x PIONEER TSW-306C SUBWOOFER (800w rms) nasıl olur:)
  • audiocu sana bi sorum olucak snaırım sublarını deiştirmişsin nasıl memnunmusun o sublardan tavsiye edermisin bende alsam infinty mid takımı war 1 adet 6250 cs nasıı bi randıman alırım ?
  • çift bas takmak tek bas takmaktan herzaman iyidir daha fazla hacime etki edeceğinden daha güçlü bas verir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi Önerileri
    7 yıl önce açıldı
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahmet kardeş madem o kadar paran var sana tavsiyem bu işe başlarken mutlaka çift anfi düşün compenantlar için 4 kanal anfi bas için mono anfi al ben arabayı alınca paramın yettiği kadar yaptım şimdi pişmanım en iyisi yapmışken adaam akıllı bişey yapmak tavsiyem şu olacaktır
    kicker l7 bas
    hertz esk 165c compenant 100rms 2 takım
    kaliteli bi ana ünite artık bu sana kalmış
    jbl 75.4 comp anfisi
    sierra 1200d veya jbl 1201 bas anfisi
    1.2 farad kapasitör
    işcilik kabin felan bunlarıda hesap et ilerde değiştirmeyeceğin mükemmel bir sistem olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SweetBoyJNR

audiocu sana bi sorum olucak snaırım sublarını deiştirmişsin nasıl memnunmusun o sublardan tavsiye edermisin bende alsam infinty mid takımı war 1 adet 6250 cs nasıı bi randıman alırım ?

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetyaman

cok teşkkürler peki
    sennki gibi 2x PIONEER TSW-306C SUBWOOFER (800w rms) nasıl olur:)

tsw306 larsert bas vurdukları için daha önce kullandğım rockforda göre daha fazla yıkıcı ve sarsıcı etki veriyorlar. Tabiki pioneer baslar rockfordun ses kalitesine ulaşamazlar. Çift baslı sistem tek basa nazaran iyi performans verir ve görsel açıdan göze hoş gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankart

ahmet kardeş madem o kadar paran var sana tavsiyem bu işe başlarken mutlaka çift anfi düşün compenantlar için 4 kanal anfi bas için mono anfi al ben arabayı alınca paramın yettiği kadar yaptım şimdi pişmanım en iyisi yapmışken adaam akıllı bişey yapmak tavsiyem şu olacaktır
    kicker l7 bas
    jbl 75.4 comp anfisi
    1.2 farad kapasitör
    işcilik kabin felan bunlarıda hesap et ilerde değiştirmeyeceğin mükemmel bir sistem olur

Kardeş peki böyle bir sistemi kaça ve nerde yaptırabilirim...
    Forumdaki yorumlarınız için teşekkürler arkadşlar..forum msjlarına cok önem veriyorum çünkü etrafımda kime ne sorduysam farklı farklı şeyler söylüyo kafam karışıyor..
    bir tanıdık 6cıkışlı tek anfi koymamın yeterli olacağını söylemişti bide..Peki kabinin kalitesi öenmli mi"

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetyaman

quote:

Orjinalden alıntı: cankart

ahmet kardeş madem o kadar paran var sana tavsiyem bu işe başlarken mutlaka çift anfi düşün compenantlar için 4 kanal anfi bas için mono anfi al ben arabayı alınca paramın yettiği kadar yaptım şimdi pişmanım en iyisi yapmışken adaam akıllı bişey yapmak tavsiyem şu olacaktır
    kicker l7 bas
    jbl 75.4 comp anfisi
    1.2 farad kapasitör

Kardeş peki böyle bir sistemi kaça ve nerde yaptırabilirim...
    Forumdaki yorumlarınız için teşekkürler arkadşlar..forum msjlarına cok önem veriyorum çünkü etrafımda kime ne sorduysam farklı farklı şeyler söylüyo kafam karışıyor..
    bir tanıdık 6cıkışlı tek anfi koymamın yeterli olacağını söylemişti bide..Peki kabinin kalitesi öenmli mi"

cankart arkadaşımzın sistemi de teybi 400 den hesaplarsak de 2200 ytl ye geliyor ortalama

• 2200ytl vermem cok zor ya hatta imkansız çünkü jantta alıcam toplamı 2000ytl getiricem arabanın her ay 1200ytl taksiti war...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.