Şimdi Ara

Sesim Nasıl Sizce [SS’Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenelKültürAbidesi -- 5 Mayıs 2021; 9:5:7 >

• Güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O agzindaki ne sap sap sap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal.

Öyle dublajlık falan gelmedi bana

• Bir replik fln okusaydın neyine bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Nefes darlığından dolayı hocam
  • Daha yolun başındayız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vücudum nasıl? (ss'li)
    3 yıl önce açıldı
    SİZCE TİPİM NASIL [SS'Lİ]
    3 yıl önce açıldı
    Tipim Nasıl? (Tabiki de SS'li)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hynque kullanıcısına yanıt
    1-2 yıla tüm platformlarda
  • sonkayum kullanıcısına yanıt
    Hocam benden dublaj sanatçısı olur mu? Lütfen yardım edin.
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Bi cümle falan söylesene bakayım

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Sesini güzel kullanırsan iyi sesin var geliştirmen gerek

• sonkayum kullanıcısına yanıt
    Umarım🙏🏻😔
  • sesine duygu katman lazım cümleleri okurken sen gerçek hayatta böyle mi söylersin o cümleyi mesela..

yaşın 25 üstü ise muhtemelen y bariton veya tenor sesin var kulak olarak anlayabildiğim kadarıyla.

lakin eğitim şart yani maalesef çok iyi sesin de olsa dublaj şirketleri ve ajansları seni direkt değerlendirmez diye düşünüyorum.

• spysoul S kullanıcısına yanıt
    Hocam o işin şakasıydı aslında. İleride avukat olmak gibi bir planım var. Avukatlıkta yetecek kadar geliştirebilsem yeter. Sizce sesim çok ince mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Hocam o işin şakasıydı aslında. İleride avukat olmak gibi bir planım var. Avukatlıkta yetecek kadar geliştirebilsem yeter. Sizce sesim çok ince mi?

25 altı ise bu ses daha oturmamış demektir hocam yani şuan kulağa tiz geliyor.

Ses ile alakalı bir eğitim al pandemi sonrası mümkünse veya online alabiliyorsan o da olur.

tonlama vurgu gibi bir diksiyon eğitimi lazım bence sana.

dublaj dediğin şey zaten avukatın da pazarcı arkadaşın da şarkıcının da yaptığının farklı versiyonu.

sokakta biriyle konuşurken kızınca, sinirlenince şaşırınca tepkini daha anlaşılabilir bir dille yansıtıyorsun hepsi bu.

yani okur gibi değil de gerçekten sen konuşur gibi okursan bunu başarabilirsen tüm mesleklerde özellikle sesle alakalı konularda başarılı olursun.

tabi benim fikrim kişiden kişiye değişebilir.

• spysoul S kullanıcısına yanıt
    Hocam pandemi öncesi başkent iletişim akademisine gitmiştim diksiyon kursuna. Evdeki çalışmalarım iyi gidiyodu ancak sonradan oluşan eksik motivasyon vb. sonucunda çalışmayı bırakalı 6 ay vb. oldu. Bu arada yanıtlayıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.
  • tam karadenizli sesi var

• quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Hocam pandemi öncesi başkent iletişim akademisine gitmiştim diksiyon kursuna. Evdeki çalışmalarım iyi gidiyodu ancak sonradan oluşan eksik motivasyon vb. sonucunda çalışmayı bırakalı 6 ay vb. oldu. Bu arada yanıtlayıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.

estağfirullah forumun amacı bu sen kayıt paylaşıp görüş sormuşsun biz de bilgimiz nispetinde fikrimizi paylaşıyoruz hocam .

eğitimini sürdür bence kötü bir sesin yok bu ülkede tiz sesler iyi ekmek yer her zaman.

Hayatında başarılar dilerim.

• Burun'dan konuşuyorsun belli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.