Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Beni seviyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevdiğim kıza fakeden onu sevdiğimi yazdım biraz özgüvenli ol dedi sizce ne olur? açılsam mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• en kötü red eder arkadaş kalırsınız. açıl gitsin tutma içinde hocam. ne olup ne olmayacağını bilirsin en azından.
  • haklı gibisin aslında kız sınavda bana kopya fln da verdi seviyo olabilir

• itssomer İ kullanıcısına yanıt
    Kopya mı aldın evlenseydin hocam kopya almak nedir yahu

• PyroSemi P kullanıcısına yanıt
    haklısın da ya reddederse korkusu var

• itssomer İ kullanıcısına yanıt
    Reyis kopya verdiyse direkt düğün tarihini belirleme zamanı gelmiş demektir.

• Yüzüne söyle mesajla yzmak kızın dediği gibi özgüvensizliktir.Çünkü dediğin gibi kopya vermişse kesin sana aşıktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Bir kızı seviyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fake ne laaa koca facebook oldu face sonra da fake başımıza taşşşş yagaccaakk. :)
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Sen çok yanlış anlamışsın :D fake= gerçek olmayan demek. Kendi hesabından değil başka bir hesap açıp oradan yazmış dayım.
  • I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt
    Aynen şimdi tekrar okudumda fakeden sevdiğimi söyledim demiş. Cümle çok farklı yerlere çekilebiliyor. :) Bilgilendirme için teşekkürler.
  • İnternet ve fake hesaptan sevdiğini söylemek ne ya? Ortaokul öğrencileri bile bunu yapmıyordur.
  • Kizlara hicbir zaman duygularinizi acmayin ve acilmayin. Cikma teklif et gelirse gonulludur. Cinsel yaklas yoksa bastan kaybedersin. Direk opmeye calis falan. Ama duygularini acarsan kiz korkacaktir ve egosunu oksamis olup seni katlayip koseye koyacaktir. Ilgini anlarsa seninle cocukla oynar gibi oynar haberin olsun. Ilgi karsilikli olmali ayna gibi olmalisin saglikli bir iliski icin.

Ayrica bir kiz gercekten hocbor zaman sevmez sevemez. Korkar. Bir cikari varsa seviyor gibi yapar sadece. Sana kopya vermesi de senin ona kopya verirsen diye dusunmustur. Sen erkek arkadasina kopya verdiginde seviyor musun onu? Sacmalamissin kiz seni siktir edecek haberin olsun.
  • ben veremem ona kopya çünkü kızın dersleri çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: itssomer

ben veremem ona kopya çünkü kızın dersleri çok iyi
    Acimistir ondan kopya vermistir. Arkdas olarak goruyordur ondan vermistir. Yani bir anlami yok. Baskalarina kopya veriyor mu ona da bakmak lazim.
  • olabilir

• quote:

olabilir
    Bir de bu tarz sorunlari baskasina sorma. Onun sevip sevmedigini senden iyi kimse anlayamaz ama benim tecrubem bir kiz kendinden baska kimseyi cok zor sever. Her kizin sevigisini gosterme sekli faklidir.

Yani kisaca bizden taktik al ama bu tarz sorunlar sorma.
  • peki nasıl yürüyebilirim

• quote:

peki nasıl yürüyebilirim
    Dersleri iyi dedigine gore inek olabilir. Muhabbet et. Omuzuna dokun falan. Ama abartma. Hoslanma belirtisi alirsan bir yerlere davet edersin. Asla ciddi konusma. Esprili ol. Unutma bir kizin en cok korktugu sey duygusal yaklasimdir. Birisinin kendisine baglamasindan asiri korkarlar. O yuzden sevgi sozcuklerini falan kesinlikle unut. En fazla begendigini soylersin. Opuyorum dersin opersin. Bunlar cinsel anlam tasidigi icin etkilersin kizi. Basit seyler olsun cinsellik on planda olmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troley111 -- 22 Aralık 2019; 8:17:14 >
  • quote:

haklı gibisin aslında kız sınavda bana kopya fln da verdi seviyo olabilir
    kopya verdıyse verecek ! gönlünü tabiii ....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.