Şimdi Ara

SEVDİĞİM KIZA AÇILAMIYORUM - ÇOK AZ ZAMAN KALDI - SONUÇ GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hazırlıkta okuyorum ve ilk kurun son haftasındayız. Bir kızdan çok hoşlandım fakat selamlığım bile yok kızla, sevdigim kızlara nedense çekingenligim oluyor. Bu hafta dedigim gibi kur bitecek ve yeni sınıflar hazırlancak ne yapmamı önerirsiniz?

-----------------++++

Daha önceki ilişkilerim

Hayatım boyunca 2 kız sevdim biri ortaokul son da ve şimdi. İlkokuldaki sevdigim kızlada çok utangaçtım, kızın yakın arkadaşlarıyla muhabbetim çok iyiydi fakat kendisiyle konuşamıyordum, her neyse çıktık bu kızla lise 2 ye kadar devam ettik sonra sevdiğim kız vefat etti. Lise 4 de bir kızla çıktım ama 1 ay sürmedi, çünkü ilgim yoktu ve şimdide bir kızdan hoşlanıyorum fakat utangacım malesef .)

Kişiligim ve kendim hakkında

Yakışıklı değilim kendime göre fakat çevremdeki arkadaşlarım yakışıklısın diyor ama tipsiz bilin beni :) Kendimde bulduğum en iyi şeyeytan tüyüne sahip olmam zira muhabbet kurmadığım kişi yok(aslında biri var :). Sevilir sayılır biri oldugumu düşünüyorum, birazda sempatik biriyim. Kendimde gördügüm kusurum ise balık hafızalı olmam 1 dakika önce tanıştığım kıza durmadan ismini sormam, sınıfta ilk gün herkesle tanıştığım halde ertesi gün birinin bile ismini hatırlayamam. İşlediğimiz konuları cidden öğrenip 2 dakka sonra unutmam çok kötü bir durum benim için :)

Vucut yapım 1,87 boyum 90 kilom olması. Göbegi olan aynı zamanda boyu olan biri düşünün. Bodyguard gibi gözüküyorüm takım elbise giyince, sporcu bir arkadasımın dedigine göre vucudumun hakkını veremiyormuşum, sporcu vucudumun oldugu halde, bana sorarsanız bence öyle değilim sadece omzumun geniş olması boyumunda uzun olması dışardan öyle gösteriyor.

Bu konuyu açmadan önce bir çok kişiye danıştım. Phylian hesabım uzaklaştırma aldığı için burdan açtım.

Mobilde oldugu için burda bitiriyorum birazdan sevdigim kizi anlatacagım.

Edit: Sevdiğim kız------------
    Sevdiğim kız çok güzel bir kız değil, güzel bir kızda değil belkide en azından benim için değil. Ciddi bir kız ve narin bir kız; telefon,sosyal ağ fazla kullanmıyor bu çok sevdiğim bir huyu. Çok zeki bir kız ve sessiz hiç erkek arkadaşıda yok gibi gözüküyor. Sınıfta sağı solu erkek dolu çok seviyeli davranıyor erkeklerde sevdigimi biliyor, yanina geçmemi istiyorlar fakat utaniyorum.

Edit2: Başlık kural dışı olduğundan silindi konu yeniden açtım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanotel -- 16 Kasım 2013; 0:42:58 >

• ben olsaydım bir ders arasında yanına oturur konuşabilir miyiz der ve durumu anlatırdım. ya da ders çıkışında konuşmaya çalışırdım.
    bir insana karşı hissedilebilecek en yüce duygu sevgi. bu konuda açılmaya çekinmemek lazım çünkü hayat gerçekten çok kısa. yarın ne hoşlandığın kız kalır ortada ya da sen kalmazsın uyanamazsın bir sabah. o yüzden yarın ilk iş gidip konuşmayı denemek lazım. en kötü ihtimal reddedilirsin. belki geri dönüp baktığında bir hayır olur hayatında ama bir keşken olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelostempire

ben olsaydım bir ders arasında yanına oturur konuşabilir miyiz der ve durumu anlatırdım. ya da ders çıkışında konuşmaya çalışırdım.
    bir insana karşı hissedilebilecek en yüce duygu sevgi. bu konuda açılmaya çekinmemek lazım çünkü hayat gerçekten çok kısa. yarın ne hoşlandığın kız kalır ortada ya da sen kalmazsın uyanamazsın bir sabah. o yüzden yarın ilk iş gidip konuşmayı denemek lazım. en kötü ihtimal reddedilirsin. belki geri dönüp baktığında bir hayır olur hayatında ama bir keşken olmaz

Çok çok haklısınız hocam reddedilmekten korkum yok hatta keşke konuşabilsemde reddetse diyorum, kızla 7 haftadır aynı sınıftayız selamım bile yokken gidip teklifi etmek çok abes geliyor o yüzden alternatif arıyorum ama yok gibi gözüküyor ...

• evet belki muhabbet kurmak mantıklı olur ama 7 haftadır kuramadıysanız bundan sonra da zor sanırım. gidip konuşmak daha uygun sanırım şu an
  • Friendzone a girme+ öyle seviyorsan git açıl falan yalan.

zaten seni sevdiğini belli eder ederse(kesin eminsen) açıl emin olamadıysan ya da senle ilgilenmiyorsa at içine gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Friendzone a girme+ öyle seviyorsan git açıl falan yalan.

zaten seni sevdiğini belli eder ederse(kesin eminsen) açıl emin olamadıysan ya da senle ilgilenmiyorsa at içine gitsin

Hocam kız anime sevdalısı ve inanır mısınız bilmemama sevgilisi hiç olmamış çok özür dilerim fakat eşcinsel oldugunu bile düşünmüştüm(siniftaki kizlarlada baglantisi yok gerçi).

@thelostempire
    Hocam sanırım siz haklısınız en yakın zamanda konuşmayı denicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: nanotel

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Friendzone a girme+ öyle seviyorsan git açıl falan yalan.

Hocam kız anime sevdalısı ve inanır mısınız bilmemama sevgilisi hiç olmamış çok özür dilerim fakat eşcinsel oldugunu bile düşünmüştüm(siniftaki kizlarlada baglantisi yok gerçi).

@thelostempire
    Hocam sanırım siz haklısınız en yakın zamanda konuşmayı denicem.
    Ben konuştuğum kızlardan hoşlanıyorum öyle rastgele değil.

Ama bir iki yüzüme gülsün tamam. Kız güzelse hoşlanıyorum direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 13 Kasım 2013; 22:06:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Hocam ironi yapmıyorsanız eğer sizinki cinsel sorun

• quote:

quote:

Yok doğru söylüyorum da ne gibi bir sorun yani?

Şöyle diyeyim aslında: Bana biraz yakın davranan kız olursa, kız da güzelse hemen etkileniyorum. Kız çirkinse olmuyor tabi.

• Hangi okul?

• quote:

quote:

Nasil yani?

• quote:

ben olsaydım bir ders arasında yanına oturur konuşabilir miyiz der ve durumu anlatırdım. ya da ders çıkışında konuşmaya çalışırdım.

Çok içten girmişsin birine aşık olasım geldi ve düşününce çokta haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: valorank

Hangi okul?
    @lavetera
    Hacattepe hocam.

@bkaakco
    Tamamen algınızla alakalı bir durum gerçekte aşk hormonu salgılanmıyor siz öyle sanıyorsunuz biz buna adi aşk diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanotel -- 13 Kasım 2013; 22:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Çok içten girmişsin birine aşık olasım geldi ve düşününce çokta haklısın.

hayat öğretiyor

• quote:

@lavetera
    Hacattepe hocam.

@bkaakco
    Tamamen algınızla alakalı bir durum gerçekte aşk hormonu salgılanmıyor siz öyle sanıyorsunuz biz buna adi aşk diyelim

Tövbe tövbe

Evet öyle geliyor bana da. Şıpsevdi gibi. O an bir kızdan hoşlansam bile başka bir kız çıkarsa ve beni etkilerse önceki kızı unutabiliyorum.

Hiç sevgilim olmadı ama yanlış anlaşılmasın. Sanmıyorum aldatabilecek birisi olduğumu.
  • ben acildimda noldu. kiz reddetti vurdu dotume tekmeyi. herseyin hayirlisi kardes olmuyo diye dert etme

• quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

ben acildimda noldu. kiz reddetti vurdu dotume tekmeyi. herseyin hayirlisi kardes olmuyo diye dert etme

Doğru herşeyin hayırlısı fakat ben rahat duramam :)
  • Fikir vermek isteyen olursa bir umutla up

• Up...

• quote:

Up...
    Üniversitede iken aslında açılsam mı açılmasam mı diye çok kafaya takmaya gerek yok. %50 şansın var sonuçta. Muhabbet kuracak ortam denk gelirse yarım saat falan bile kaynaşmaya yeterli üniversitede.
    Ben iş yerinde çalışırken bi kıza açılmıştım (Kızın beni şikayet etme olasığı, işten çıkarılma vs gibi riskler geliyor aklına). Sende hiç değilse risk yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.