Şimdi Ara

Sevdiğim kızın tokasını aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevdiğim kızın tokasını aldım . Yazılıdan 2 ders önce tokasını masanın üzerine koymuş :D biz şakalaşırdık o yüzden aldım elime inceledim alabilirmiyim dedim ve gülümsedim oda tabi dedi :D onun tokasını bileğime taktım tüm gün öyle gezdim yazılıdada taktım çok güzel geçmişti yazılım uğurlu geldi dedim :D gülümsedi espri yaptı sonra :D Ama bu kız daha önce kimseyle sevgili olmamış ama sevmiş ama uzaktan sevmiş bende açılmaya korkuyorum ama sınıftaki bi arkadaş ondan bahsederken duymuş söylemiş ona oda sezmiş onu sevdiğimi ama 2 ay önce olmuştu belkide öyle bir şey yoktur diye düşünmüştür diye düşündüm açılmadım ama önümde oturuyor :D saçlarıyla oynarım ilk başta neden oynuosn demişti sıkılıyorum demiştim :D kabul etmişti saçlarının çok güzel olduğunu söylemiştim :D saçımı kestircem dedi kestirme dedim :D yorumunuz nedir arkadaşlar :D Toka olayına ne diyorsunuz ? :D Sizce anlamışmıdır ?
  • kesin verecek*

*tokasının diğer eşini
  • :D
  • ayarı kaçırıp kanka olma da
  • bende sevdiğim kızın pedini almıştım sordum alabilirmiyim hergece koklayıp seni düşünücem demiştim o da sagolsun güldü verdi
  • şöyle olmuş böyle olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    h
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullanıcı friend zone'a alınmıştır.
  • :D:D
  • Ahaha mal selim bizim sınıfta oldu bu olay beyler arkadaş olayı biraz değiştirerek anlatmışADASDASD hemde aynı toka resimdekinin siyahı
  • aynısını senin....

neyse
  • Nedense okuyunca bi gülümseme geldi. Benim hoşlandığım kızlarla hiç böyle olmuyo hiçbiriyle arkadaş olmuyorum yani. Keşke benim de böyle olsa

bende oyle olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_garnett

tokayı arakladığını anlamıştır bence.

+1
  • Kızın saçlarıyla oynuyorum birde :D :D bi sınavda döndü gülümsedi yapma sınavda dedi :D Allah yerrimm o gülümsemnesiiasfasfsgha
  • quote:

Orijinalden alıntı: korbin1905

Kızın saçlarıyla oynuyorum birde :D :D bi sınavda döndü gülümsedi yapma sınavda dedi :D Allah yerrimm o gülümsemnesiiasfasfsgha

kardeş siz evlenmiş kadar olmuşsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Orijinalden alıntı: korbin1905

Kızın saçlarıyla oynuyorum birde :D :D bi sınavda döndü gülümsedi yapma sınavda dedi :D Allah yerrimm o gülümsemnesiiasfasfsgha

kardeş siz evlenmiş kadar olmuşsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bende sevdiğim kızın pedini almıştım sordum alabilirmiyim hergece koklayıp seni düşünücem demiştim o da sagolsun güldü verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bende sevdiğim kızın pedini almıştım sordum alabilirmiyim hergece koklayıp seni düşünücem demiştim o da sagolsun güldü verdi

Anırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.