Şimdi Ara

Sevdiğine açılma yolları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar daha önceden tanıdığım ama yüz yüze bir selamlaşmamızın bile olmadığı birine teklif edeceğim daha doğrusu sevdiğimi söyleyeceğim. Pc manyağıyım pc den yapılmış güzel bir şey hediye etmek istiyorum..Önerileriniz ?

NOT:Kızın facesi vardı kapattı ve 2 seneye yakın açmıyor. (Ders çalışma durumlarından felan) ve arkadaşlar lütfen şaçma yorumlar yapmayınız .

Durum çok vahim arkadaşlar lütfen yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolblack0tr -- 3 Ocak 2013; 17:08:07 >

• seviyorsan çekinme çek konuş bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nasıl söyliyeyim ilk okul çoçukları gibi kalbim atıyor başım dönüyor gibi bir durumda yok + diksiyonumda düzgün ama ne bilem konuşamıyorum başka birini konuşturtacam ama onada kabul etsede etmesede pcden bir hediye yapmayı düşünüyorum ve bunu arıyorum ?
  • Rahatsız mısın arkadaşım ne pcsi

Git adam gibi al karşına konuş böyle böyle de o an aklına gelenleri söyle hislerini anlat ona heyecan yapman çok normal ama birşeylerin üzerinden gelemezsen sadece bakarsın
  • face kapadıysa kesin sevgilisi vardır
  • yüz yüze selamlaşmamızın bile olmadığından sonrasını okumadım istersen kızın önünde uç yine de kabul etmez.
  • Teoefon ya da yüzyüze fark etmez. Kız istiyosa telefonlada kabul eder, istemiyosa yüz yüze söylesende bi bot olmaz.

• 2 senedir samimi olduğum kıza çıkma teklifi ettim kabul etmedi bu ne diyor hacı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.