Şimdi Ara

Sevgi Besleyemiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçükken hep ezildim,herkes beni ezik olarak gördü.Çünkü çok çirkindim,dövüşemiyordum,gözlük takıyordum.Hiçbirşeye ses çıkartamadım bütün öfkeyi içimde biriktirdim,herşeyi içime ata ata kişiliğim değişmeye başladı ilk olarak sevgiyi zayıflık olarak görmeye başladım sonra kendimi herkesten üstün görmeye başladım.En sonda kişiliğim çok kötü bir hale geldi içimde gram sevgi kalmadı herşeyden üstün olduğuma ve en ufak bir sevgi duymanın aptallık ve eziklik olduğuna inanmaya başladım.Bu durumdan çıkmaya çalıştım ve çıkamadım hala yaşadıklarımdan dolayı hiçbirşeye sevgi besleyemiyorum.Durumun ciddiyeti okadar arttıki sevgilim olmuştu kızı gram sevemedim ayrılmak zorunda kaldım ayrılıncada üzülmedim.Bu durumdan çıkmak istiyorum artık ne yapabilirim?

• Mutafağa git bıçağı al kalbine sok çevir.
    Şaka bir yana çok zor bir durum Allah yardımcın olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gumu$Kur$un

Mutafağa git bıçağı al kalbine sok çevir.
    Şaka bir yana çok zor bir durum Allah yardımcın olsun kardeşim.

Sağol.
  • dostum zor bir durum.ama iyi insanlar bulmaya bak pek fazla kalmasa da . benimde en iyi arkadaşım bana yanlış yaptı şu an her gördüğünde konuşuyor hatasını biliyor ama ben kaale bile almıyorum insanlara nefret beslememeye çalış eminim Allah gönlüne göre insanlar çıkarır karşına sana öyle davrananlar insan değil çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

Küçükken hep ezildim,herkes beni ezik olarak gördü.Çünkü çok çirkindim,dövüşemiyordum,gözlük takıyordum.Hiçbirşeye ses çıkartamadım

küçük bir çocuk sevebilirsin sana seni anımsatan.. başını okşayabilir şeker gofret alabilirsin,
  • +1
  • Aşk-sevgi yalan. Aslında var ama çoğu insan hayat standardını düşünüyor.

o yüzden faydalan geç diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda kedi beslenir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Meyhane gibi besleniyom
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Uchiha-İtachi Herkese yaklaştığımda tipim yüzünden reddettikleri için kimseye yaklaşamıyorum,birşey beni tutuyor.
    @Okuyor Deneyeceğim bunu,umarım olur.
    @umut_baris Kişiliğimin böyle olmasını istemiyorum artık.
  • Bence böyle kal. İnsanlara ihtiyacın yok. Ara sıra bende senin gibi oluyorum. Çünkü insanların gerçek amacını anlayabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.