Şimdi Ara

sevgi diye bir şey yok arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bakıyorum forumda yok işte kız beni aldattı inciye giriyorum orda biri başlık açmış kız benden ayrıldı ortada hiç bişey yok iken

arkadaşlar bu dünyada sevgi diye bir şey yok kimse sizi siz olduğunuz için sevmez sizden faydalanmak için seviyormuş gibi gözükürler sadece cüzdanın kalınsa kızlar sana yazar yakışıklıysan kız seni koluna takar herkese hava atmak için kullanır kimse kimseyi sevmez bunu anlayın artık

• Siz doğru kizi bulamamissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

Siz doğru kizi bulamamissiniz

var mı ki öyle kız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingeverything

quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

Siz doğru kizi bulamamissiniz

var mı ki öyle kız

kız bulamıyorsan forum erkek kaynıyor seç birini al
  • Türkiye'deki kızların çoğunun egosu o kadar yüksek ki, birisiyle çıkarken hep bir üst modeli arıyorlar.Ama istisna olan hanım hanımcık sana sonuna kadar sadık kızlar da var.Umarım sen de öyle birine denk gelirsin.
  • Afedersiniz ama sizde gördüğünüz her güzel kıza aşık olup sevgi yok diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 15 Temmuz 2015; 2:25:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok yanlış düşünüyorsun bence tek gerçek şey sevgi
  • Sevilen güzeldir ama her güzel sevilmez. Aşk emek ister. Aşka emek vermek için seviyesi olması gerekir. Bu aldatılanlar aşkı suni yaşıyorlar. Arkadaşından numarasını alıp, 2-3 gün mesajlaşıyor. Sonra buluşuyor 2 ay sonra ayrılıyor. 1 ay bunun lafını yapıyor çok sevmiştim diye. Daha birbirinizi tanımamışsınız. Forumda biri paylaşmıştı, güzel bir söz.

Beğendiğimiz bedenlere hayalimizde karakteri koyup, adına aşk diyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.