Şimdi Ara

SEVGILIM BASKASIYLA CIKIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleykum. Beyler benim sevgilim vardi 2 yıllık ve arada sırada kavga ederdik ama giderdi ilişkimiz ama bu sonra normal bi kavgayı uzattı ben normal sandım ama baya uzadı kavga ve o sıralar dershaneye gidiyordu bu sınıftan bi çocuk twitterdan takip etti konusmuslar felan ama konuşmayı silmiş bende hayırdır dedim niye sildin sınıf arkadaşım öyle havadan sudan konuştuk dedik uzatmayalim dedim daha yeni kavgaliyiz neyse bi kac gün sonra bu yanıma geldi ışte salya sümük ağladı sonra ayrıldık felan daha 3 4 gün geçmedi ki bi çocukla sarmaş dolaş görülmüş o çocuk da bizim twitterda ki eleman onla cikiyorlarmis hatta öpmus bile kızı. Ben çok kötü durumdayim beyler ne yapiyim ben baya kıza sövdum sövdüm derken küfür deği7l sadece bunu nasil yaparsın felan kafa dagitmama yarar sağlıyor diye bisiler salladı. Napiyim beyler sizce uzun oldu kusura bakmayın sağolun şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A.selam.
    Kardeş ben bu durumda olmama hiç takmazsın giderdim o lavuğu güzel bi döverdim kıza da sağlam iki tane yapıştırırdım ben bunları yapardım ama sen yapma

• Kardeşim sana tek diyeceğim şey gidin o karaktersizi dövün hatta tek dövme arkadaşlarınla döv anlasın birdaha yapmaz karaktersizlik

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Kardeşim sana tek diyeceğim şey gidin o karaktersizi dövün hatta tek dövme arkadaşlarınla döv anlasın birdaha yapmaz karaktersizlik
    Pislik kızda.Sanki kız istemese eleman yaklaşabilir miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Pislik kızda.Sanki kız istemese eleman yaklaşabilir miydi?

Alıntıları Göster
    kızı öpmüş kız kafamı dağıtmamı sağlıyor demiş. Bugün öpüşen yarın s..işir. CSB gibi geldi hayırlısı. Değilse de genişliğini tebrik ediyorum kızın.
  • Sende baskasiyla cik. Seni terkrdip gitmis bide sevgili bulmus. Ben olsam kizi yolda gorsem yonumu cevirim asla yuz vermem yani ablayacagin.

Ben cok seviyom evlenmeyi dusunuyodum bu kizla falan deme. Simdiden bokr ise evlenseydiniz kavga etseniz eeni altadirdida simdiden bolr yapmis. Sendr uzatma unut gotsin kizi yenisine bak.

• Bende düşündüm aslında bütün arkadaşlarım dovelim felan dedi ama kız beni gözden çıkarmış bide onun için bu kadar ugrasmiyim diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş kizi döv çocuğu niye dövüyorsun? Kızın bir yerleri kalkacak benim için kavga ediyorlar havasina girecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: cuspi35

Selamun aleykum. Beyler benim sevgilim vardi 2 yıllık ve arada sırada kavga ederdik ama giderdi ilişkimiz ama bu sonra normal bi kavgayı uzattı ben normal sandım ama baya uzadı kavga ve o sıralar dershaneye gidiyordu bu sınıftan bi çocuk twitterdan takip etti konusmuslar felan ama konuşmayı silmiş bende hayırdır dedim niye sildin sınıf arkadaşım öyle havadan sudan konuştuk dedik uzatmayalim dedim daha yeni kavgaliyiz neyse bi kac gün sonra bu yanıma geldi ışte salya sümük ağladı sonra ayrıldık felan daha 3 4 gün geçmedi ki bi çocukla sarmaş dolaş görülmüş o çocuk da bizim twitterda ki eleman onla cikiyorlarmis hatta öpmus bile kızı. Ben çok kötü durumdayim beyler ne yapiyim ben baya kıza sövdum sövdüm derken küfür deği7l sadece bunu nasil yaparsın felan kafa dagitmama yarar sağlıyor diye bisiler salladı. Napiyim beyler sizce uzun oldu kusura bakmayın sağolun şimdiden.

Hocam demekkı sıze layık degılmıs kızın yaptıgı adılık cocukta suc yok degıl ama asıl suc kızın

• Çocuk zaten öyle iyi bi çocuk değil en iyisi unutmak gibi

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.aspx?m=96821761 kizlar boyle ben olsam kiza bir tokat atsrim ardindan guzel bir kufur basarim rahatlarim haketmis bu kiz

• Kesinlikle döv.kaba kuvvet iyi değildir diyebilirsiniz ama yaptığı kabul edilmez ben olsam adam toplar ya da kendim gider doverdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

Kesinlikle döv.kaba kuvvet iyi değildir diyebilirsiniz ama yaptığı kabul edilmez ben olsam adam toplar ya da kendim gider doverdim
    hocam kusura bakma ama böyle bi kızla tekrar konuşamazsın . tekrar bir arada olmam ben şahsen

üzülerek söylüyorum SEVEN İNSAN BUNU YAPARMI ? diye bir sor kendine .

yapacak tek bişey var . diceklerini söyle ve blokla . whatsapptan , facebooktan ,twitterdan blokla .

yok yapamam dersen hiç mesaj atma o atsın .

ama şahsen böyle bi kızla birlikte olunmaz . iyi akşamlar hocam umarım her şey iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5B59C177F

hocam kusura bakma ama böyle bi kızla tekrar konuşamazsın . tekrar bir arada olmam ben şahsen

üzülerek söylüyorum SEVEN İNSAN BUNU YAPARMI ? diye bir sor kendine .

yapacak tek bişey var . diceklerini söyle ve blokla . whatsapptan , facebooktan ,twitterdan blokla .

yok yapamam dersen hiç mesaj atma o atsın .

ama şahsen böyle bi kızla birlikte olunmaz . iyi akşamlar hocam umarım her şey iyi olur :)
    Kişiliksizin tekiymiş yol ver gitsin.Arkasından ağlamaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Kişiliksizin tekiymiş yol ver gitsin.Arkasından ağlamaya değmez.

Alıntıları Göster
    Kardeş kızı tekrar elde etmek istiyorum dersen artık umursamamayı öğrenmelisin...Ama ben tavsiye etmem açıkcası.Bir kere yapan bir daha yapar bunu unutma.İlkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir demis Nejat İşler..
  • Kaba kuvvet aklima geliyor ama bilmiyorum imkanım var benim için zor değil ama değer mi kız kendini bişey sanicak bende artık onunla beraber mak istemiyorum sadece bunu bana nasil yaptığı geçen günlerime üzülüyorum bide pişkin pişkin kafamı dağıtıyor demesi ve hep nasil öptugunu düşünüyorum kafayı yicem

• Kavgayı falan boşver karşim.
    Kesinlikle çözüm değil.

Önüne bak yeni hatunlara yelken aç.

Ve genç arklara tavsiyem sevgilim dediğiniz kıza dokunun onunla sevişin.
    Yoksa o eksiklği bir başkasıyla giderir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abba sever

Kavgayı falan boşver karşim.
    Kesinlikle çözüm değil.

Kendine güvenin varsa iki yumruk salla . Maksat için rahatlasın . Yoksa da boşver kızı . Yakışıklı adamsın yeni aşklara yelken aç .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrdery -- 14 Eylül 2014; 7:30:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abba sever

Kavgayı falan boşver karşim.
    Kesinlikle çözüm değil.

Üstümüze kalirsa nolcak peki :D

• Bende önüme bakmak istiyorum ama her gün her dakika aklımda fotoğraf koymuşlar her gün bakıyorum twitterina felan canımdan çok sevdiğim kız şimdi nasil başkasının olur aklım almıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.