Şimdi Ara

sevgilim beni terketti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm akradaşlar geçen hafta sevgilimle buluşmaya gittik ben ona sürpriz olarak sevgilim sevgilim canım benim ben seni çok severim dedim çok beğendi ayrıca
    dünyaya çarparken dev gök taşı
    akar gözlerden bir damla göz yaşı
    kalkıp toz bulutu kaplaynca güneşi
    telef olur her türden kalr binlerce dinozor leşi
    sonra biz büyüdük ve kirlendi dünya
    hayam patladı bom diye
    şarkılar yazmıştm ama sonuç onur kırıcı oldu
    neyse iskenderciye gittikdedi burası ne dedi bende iskander dedim gerizakalı aptal salak şizofreni hastası otistik ben vejetaryanım dedi bana bi tokat patlattı deden beni daha güzel gezdiriyo falan dedi ben ne diyosun falan derken durumu izah etti dedenle birlikteyiz daha karizmatık daha güzel falan dedi sevgilime yumruğu yapıştırdım ve sevgilim cebinden çıkardığını biber gazını çıkararak ağzıma sıktı zincirimi kopardı ben acayip şekilde çılgına döndüm dedemi aradı ve masanın altından dedem çıktı sen sevgilime ne yaparsın diyerek ağzıma aduket attı ben kızarmaya başladım kolumu kesip iskander keba b yaptıd edem onurumun kıırldığını izah ettim beni anlamasını beklerken seni eşşeoğlu eşşek derken direğe fırlattı ne yapmalıyım şuan damar dinlemeye başladım sürekli cole içiyorum dedemden intikammı nasıl almalıyım

• Onurunu kıracağım bir gün. Sabrediyorum.

• Ulan tamam adam geldi hikaye yazdı, güzeldi banlandı gitti de bu kadar taklit etmeye çalışmanın amacı ne?
  • ben burda yaşadığım sorunu anlattım yardımcı olacak arkdaş yokmu
  • Bıktım bu konulardan.Hep kız konusu BRE BRE!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

Onurunu kıracağım bir gün. Sabrediyorum.

sevgilim beni terketti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madara Uchiha

Bıktım bu konulardan.Hep kız konusu BRE BRE!

kız konusu değilde sevgilimin beni dedemle aldatması onurumu acayip şekilde zedeledi
  • Sorduk mu?
  • ağzına kürekle vur
  • Serin hikaye.
  • güzel fikir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.