slm akradaşlar geçen hafta sevgilimle buluşmaya gittik ben ona sürpriz olarak sevgilim sevgilim canım benim ben seni çok severim dedim çok beğendi ayrıca dünyaya çarparken dev gök taşı akar gözlerden bir damla göz yaşı kalkıp toz bulutu kaplaynca güneşi telef olur her türden kalr binlerce dinozor leşi sonra biz büyüdük ve kirlendi dünya hayam patladı bom diye şarkılar yazmıştm ama sonuç onur kırıcı oldu neyse iskenderciye gittikdedi burası ne dedi bende iskander dedim gerizakalı aptal salak şizofreni hastası otistik ben vejetaryanım dedi bana bi tokat patlattı deden beni daha güzel gezdiriyo falan dedi ben ne diyosun falan derken durumu izah etti dedenle birlikteyiz daha karizmatık daha güzel falan dedi sevgilime yumruğu yapıştırdım ve sevgilim cebinden çıkardığını biber gazını çıkararak ağzıma sıktı zincirimi kopardı ben acayip şekilde çılgına döndüm dedemi aradı ve masanın altından dedem çıktı sen sevgilime ne yaparsın diyerek ağzıma aduket attı ben kızarmaya başladım kolumu kesip iskander keba b yaptıd edem onurumun kıırldığını izah ettim beni anlamasını beklerken seni eşşeoğlu eşşek derken direğe fırlattı ne yapmalıyım şuan damar dinlemeye başladım sürekli cole içiyorum dedemden intikammı nasıl almalıyım