Konu açan arkadaşın kalbine inmesin aman diyim hocam
quote:
Orijinalden alıntı: adnansetek
quote:
Orijinalden alıntı: Brooda
quote:
Orijinalden alıntı: adnansetek
Benle konuştu kardeş o akşam laflarına dikkat et
Sen bir tek seninle mi konuştu sanıyorsun
Konu açan arkadaşın kalbine inmesin aman diyim hocam
Alıntıları Göster
Öyle deme Whatsapp'ı açık kalmıştır.
Hocam aynı dertten müzdaribim bana arkadaş grubuyla falan konuşuyorum diyor ama ne kadar inanabilirim 22.30da iyi geceler diyor bir bakıyorum son görülme 00.00
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofield.
Hocam aynı dertten müzdaribim bana arkadaş grubuyla falan konuşuyorum diyor ama ne kadar inanabilirim 22.30da iyi geceler diyor bir bakıyorum son görülme 00.00
Seni bilmem ama ben bunlara gelemem dostum. Direk basarim tekemeyi
quote:
Orijinalden alıntı: Melbourne Bounce
quote:
Dün itibariyle bastım ben zaten dostum ağlıyorum ayakları yapıyor dün geceden beri
quote:
quote:
quote:
Dün itibariyle bastım ben zaten dostum ağlıyorum ayakları yapıyor dün geceden beri
Bırakın sürünsün hocam
Melbourne Bounce
kullanıcısına yanıt
E neden sana da yazmamis. Bu dedigine inanmiyorsan zorlama
Yenisini bul
quote:
Orijinalden alıntı: komikolojimsi
E neden sana da yazmamis. Bu dedigine inanmiyorsan zorlama
Bilmiyorum neden yazmadığını
Ha şöyle biraz adam olun hep bizmi çekicez biraz da onlar çeksin bende unutmaya çalışıyorum çok değişti o çok iyi biriydi çok yüz verdim galiba neyse tecrübe oldu benim için
quote:
Orijinalden alıntı: joklamme
Ha şöyle biraz adam olun hep bizmi çekicez biraz da onlar çeksin bende unutmaya çalışıyorum çok değişti o çok iyi biriydi çok yüz verdim galiba neyse tecrübe oldu benim için
bende sevgilime arkadaşlarımla konuşuyorum diyip kızlarla konuşuyordum ama yinede sen bilirsin
quote:
Ve bunu dedikten sonra hiç whatsapptan çıkmadı. Beyler napim ? Direk ayrilayim mi ?
Konu dışı özele bi konu açmıştım silindi sonra trollemweselerdi sana yardımı dokunurdu