Şimdi Ara

sevgilimin gönlünü almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynı konuyu konu dışına da açtım ama cıvıtacaklar..Tatil için yurt dışına çıktık ve sevgilimin doğum gününe denk geldi bana çok kırıldığını ve planları olduğunu söyledi kendimi affettirmek için ne yapabilirim beyler?

• Bir suç işlemediğin için affettirecek bir şeler yapmana gerek yok gibi görünüyor.
  • anlayış gösterecegine inanıyorum cünkü senin elinde olan birşey degil ama yinede ufak bi süpriz fena olmaz en azından yurt dışından hediye getir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor4in -- 28 Temmuz 2010; 22:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in
    anlayış gösterecegine inanıyorum cünkü senin elinde olan birşey degil ama yinede ufak bi süpriz fena olmaz en azından yurt dışından hediye getir

ne var ne yok verip swatchtan saat aldım umarım beğenir :)) Veriliş şekli hakkında alternatif fikirleri olan var mi?
  • Baba insanlar artık bu kadar mı anlayışsız , adam tatile çıkıyor ve suç oluyor. Tatile çıkmak bile şey olmuşsa vay anasına ortalık kötü o derece yani..

Arkadaş dost tavsiyesi sen hiçbirşey yapma senin suçun yok. Tabi doğal olarak bi hediye al git yani sonuç olarak ama özür dileme çünkü özür dilenecek bir durum yok..!

Yoksa koz vermiş olursun ve kız havalara falan girer sora işin iş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLaSs
    Baba insanlar artık bu kadar mı anlayışsız , adam tatile çıkıyor ve suç oluyor. Tatile çıkmak bile şey olmuşsa vay anasına ortalık kötü o derece yani..

Arkadaş dost tavsiyesi sen hiçbirşey yapma senin suçun yok. Tabi doğal olarak bi hediye al git yani sonuç olarak ama özür dileme çünkü özür dilenecek bir durum yok..!

Yoksa koz vermiş olursun ve kız havalara falan girer sora işin iş..

hocam bana kalsa gitmezdim zaten doğum gününde onun yanında kalmak en harika şey olurdu..Ama Elimde değilken aile zoruyla gitmişken tavır yapmasını anlamıyorum..neyse hayırlısı artık..hediye yumuşatır inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.