Şimdi Ara

Sevgilimle her gün basketbol yüzünden kavga ediyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan önce 3 yıllık bi ilişkim vardı,doğru kişiyi bulduğuma inandım ve bitirdim.Yeni ilişkim bir aylık,klasik su olay var.Basketola benden cok vakit ayiriyorsun basketbol oynarken benle ilgilenmiyosun bi şey olsa oyun bitmeden haberin olmayacak.Normalde günde 2 saat oynarım Ramazanda ise 22.00 civarı başlar 23.00da biter,genellikle gece oynuyorum artık bu kavga yasanmasın diye ama bu seferde arkadas bulamıyorum.Önerileriniz var mı ? bu kavgalar cocukca bence dedim simdi de bana cocukca hareketler ediyosun diyosun diye kırıldı

• 2 saatte kendi zamanın olsun bi zahmet.Alttan almazdım yerinde olsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

2 saatte kendi zamanın olsun bi zahmet.Alttan almazdım yerinde olsam.

gerçekten seviyorum ve kırmak istemiyorum.gel birlikte oynayalım o zaman hatta ben geleyim dedim o da bunu reddetti kafayı yemek üzereyim.Zaten bi sigaram bir basketbol Allah'ım yardım et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangrariel

quote:

gerçekten seviyorum ve kırmak istemiyorum.gel birlikte oynayalım o zaman hatta ben geleyim dedim o da bunu reddetti kafayı yemek üzereyim.Zaten bi sigaram bir basketbol Allah'ım yardım et

Alıntıları Göster
    Alttan alma. Ya da onun da kendine ayırdığı bir zamanına karış

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    offff offff herşeye kırılmaları yokmu deli ediyor beniii allah hepimizin yardımcısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan_2120

offff offff herşeye kırılmaları yokmu deli ediyor beniii allah hepimizin yardımcısı olsun

polislerle başım belaya girecek 3-4 gündür gece evine git diyorlar Allah'tan babamın arkadaslarına rastgeldim iki kere.Karakolluk olacağım rahatlayacak.saat sabah5de basketbol oynuyorum.ama kavga bitmez bu sefer de çok uyuyosun oluyo

• Kiskanacagi bir durum oldu mu basketbol oynarken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Kiskanacagi bir durum oldu mu basketbol oynarken?

olsa tamam derim oynamam neden böyle yapıyor bilmiyorum bazen bende arkadaşlarımla basketbol oynamaya gidiyorum deyip 1-2 saat iletişimini kesiyor yok yere
  • quote:

quote:

Kiskanacagi bir durum oldu mu basketbol oynarken?

olsa tamam derim oynamam neden böyle yapıyor bilmiyorum bazen bende arkadaşlarımla basketbol oynamaya gidiyorum deyip 1-2 saat iletişimini kesiyor yok yere

Alıntıları Göster
    bende bir insanım bunu unutma yaz
    farklı şeylerden aynı sorun bende de vardı alttan alma bu sefer tuvalete giderken dahi dırdır yersin
    nerden mi biliyorum 1 sene yaşadım lan bunu ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnGErD -- 21 Ağustos 2011; 0:31:38 >

• ne yapman gerekiyormuş dostum basketbol oynamak yerine peki?
  • quote:

ne yapman gerekiyormuş dostum basketbol oynamak yerine peki?
    çok boşlama ama unutmaki kaçan kovalanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrhon

çok boşlama ama unutmaki kaçan kovalanır

Alıntıları Göster
    2 saat mi kalan 22 saat onunla mı ilgileniyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickman

2 saat mi kalan 22 saat onunla mı ilgileniyosun

Alıntıları Göster
    Alttan alma birisi gider birisi gelir.Bir kız için arkadaşlardan olmaya değmez.Benimkide seninkisi gibiydi habire birilerinden kıskanıyordu beni konuştum bu böyle olmaz diye ayrıldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 21 Ağustos 2011; 12:20:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Libido

Alttan alma birisi gider birisi gelir.Bir kız için arkadaşlardan olmaya değmez.Benimkide seninkisi gibiydi habire birilerinden kıskanıyordu beni konuştum bu böyle olmaz diye ayrıldık.

Alıntıları Göster
    Kendinden,zevklerinden taviz verirsen sen olmassın.onun şekillendirdiği biri olursun.Ve bu gerçekten çok çocukça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanfinifinfon

Kendinden,zevklerinden taviz verirsen sen olmassın.onun şekillendirdiği biri olursun.Ve bu gerçekten çok çocukça.

Alıntıları Göster
    kim ne derse desin bekarlık sultanlık arkadaş
    4 yıllık bir ilişkinin enkazından yeni çıktım artık bu tür diyaloglar beni geçmişe götürüyor,ilk yıllarımıza :(
    Bu yaptığı kıskançlık eminim ona çok sevimli geliyordur.Dediklerini yapma kendini otorite sanmasın.Erkeğiz ulan biz o dedi diye alışkanlığından vaz mı geçeceksin?Heleki böyle normal ve zararı olmayan bir alışkanlıktan..

• quote:

Orijinalden alıntı: delarux

kim ne derse desin bekarlık sultanlık arkadaş
    4 yıllık bir ilişkinin enkazından yeni çıktım artık bu tür diyaloglar beni geçmişe götürüyor,ilk yıllarımıza :(
    Bu yaptığı kıskançlık eminim ona çok sevimli geliyordur.Dediklerini yapma kendini otorite sanmasın.Erkeğiz ulan biz o dedi diye alışkanlığından vaz mı geçeceksin?Heleki böyle normal ve zararı olmayan bir alışkanlıktan..

Alıntıları Göster
    bu yaştan sonra bunları da gördük ya

• quote:

bu yaştan sonra bunları da gördük ya

Alıntıları Göster
    benimde dün ilişkim bitti :(

hocam bence değerini bil biz kaybettik sen kaybetme sonra her türlü sevsende, sevmesende üzülüyo insan ben aptalca bir nedenden dolayı terkedildim...

Sevgilinize sahip çıkın, bir ilk başlardaki bize bakıyodum bide şimdiki lan o kadar değiştiki bir insan bu kadar soğuduğunu bu kadar belli edebilir ama bendeki şu lanet olasıca kalp yokmu işte ona söz geçmiyo isterse küfür etsin bana yinede sevmekten vazgeçemiyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

benimde dün ilişkim bitti :(

hocam bence değerini bil biz kaybettik sen kaybetme sonra her türlü sevsende, sevmesende üzülüyo insan ben aptalca bir nedenden dolayı terkedildim...

Sevgilinize sahip çıkın, bir ilk başlardaki bize bakıyodum bide şimdiki lan o kadar değiştiki bir insan bu kadar soğuduğunu bu kadar belli edebilir ama bendeki şu lanet olasıca kalp yokmu işte ona söz geçmiyo isterse küfür etsin bana yinede sevmekten vazgeçemiyo..

Alıntıları Göster
    bence sevgilin basketbol konusunda haksız olabilir tamam ama sigara da asla degilll!

• quote:

Orijinalden alıntı: yayayagmur

bence sevgilin basketbol konusunda haksız olabilir tamam ama sigara da asla degilll!

Beyler,bu üyelik sevgilime ait basıldık

fake olduğunu düşünebilirsiniz nasıl buldu hayret ettim ama harbiden sevgilim
    Bir de aramıza katılmış
    Kaçııııııııııııııııııın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangrariel -- 23 Ağustos 2011; 0:11:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yayayagmur

Beyler,bu üyelik sevgilime ait basıldık

fake olduğunu düşünebilirsiniz nasıl buldu hayret ettim ama harbiden sevgilim
    Bir de aramıza katılmış
    Kaçııııııııııııııııııın.

Alıntıları Göster
    kaçın kaçın kaçıııııııııııııııııııın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.