< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The.lawrenc -- 9 Şubat 2021; 7:58:23 > |
Sevgilimle küstük kankam kafamı dağıttı.
-
-
Kızları hayatın merkezine koyarsanız aciniz bitmez -
Kızları merkez hayatına koyduysan acın hep büyür -
Acın hep büyür kızları hayatının merkezine koyarsan.
-
Seviyorum hocam hayatta arkadaşlarım ve kız arkadasımdan başka kimim var ki. -
Ben büyük bir hatamı yapıyorum hocam
Biliyorum onsuzda yaşarım ama onsuz ne kadar mutlu olurum -
Aga -
Kıza tapıyosun
Bu yanlış
Yani ne diyeyim
Bende hoşlandım gençken ama tapmadım
Şuan mutluyum beni sevenlerle
Lan olum sizi sevmeyen saygı duymayan insanlara niye tapıyosunuz?
Kendinizi kırbaçlatın? -
değerli dostum @mrslimshady ’den alfalık dersleri al
-
Puhahah hocam kendimizi kirbaclatmak ne
Tapma yok ama aşırı sevgi zararlı birşey her iki tarafında zor durumda birakan bir durum aşırı sevmek yerine güzel sevmeyi öğrenmem gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The.lawrenc -- 9 Şubat 2021; 7:44:4 > -
Hocam senden ders alsam olmaz mi sen yakışıklı birisine benziyorsun
Bu yollardan gecmissin belli ki -
quote:
Orijinalden alıntı: The.lawrenc
Hocam senden ders alsam olmaz mi sen yakışıklı birisine benziyorsun
Bu yollardan gecmissin belli kiHiçbir kız beni istemedi yakısıklılıga tepki olarak yaratıldım ben
-
Hocam aile yok var ama yok ki bu daha kötü insan arkadaşlarına ve sevgilisine tutunuyor geleceğe ümitle bu sayede bakıyor merkezde bende varım
Ne yazikki ilişkilerde insanlar birbirini kırarak olgunlasiyor bazı zamanlar tolere etmek yerine kavga etmek daha iyi bu sayede içinizde kalmaz. -
Lise orta okulda bende öyle sanırdım hocam üniversitede açıldım -
hocam karşı cinsin şu zamana kadar bir faydasını görmedim ben. hani cidden görmedim hiç gerek bile yok bana kalırsa. maddesellikle, kişisellikle, bencillikle yoğrulmuş varlıklar olduğunu düşünüyorum kadınların.
-
Ben de bir zamanlar düşünmüştüm nefret etmiştim sonra o geldi ben sevdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: The.lawrenc
Ben de bir zamanlar düşünmüştüm nefret etmiştim sonra o geldi ben sevdim.hocam türk kızlarının üzerlerinde sürekli yoğun bir ilgi olduğu için kendilerini hiçbir konuda geliştirme ihtiyacı duymuyorlar(elbette istisnaları vardır). ne karşındakine duyarlı davranıyorlar,ne karşısındakinin duygularının önemsiyorlar, ne kendilerini geliştirmek için çabalıyorlar(entelektüel anlamda,insan ilişkileri anlamında). lisede erkekler pohpohlar, ondan öncesinde ailesi benim prenses kızım diye pohpohlar, türk toplumunda kadınların aşırı bir dokunulmazlığı var zaten of aman allahım alıyolar başlarını gidiyorlar küçük dağları kendilerinin yarattığını zannediyor hepsi. hayır en iyisi diye baktığın bile böyle oluyor.
-
Herkes aynı değil eğer %3 bir kısım iyiyse sanırım şanslıyım kültür bakımından daha getireyim ayrıca kız arkadaşım gibi İngilizcede yok
Genel yani çoğunluk bazında durum anlattiginiz gibi bu nedenledir ki bende kızlara ilgi alanı kaybetmiştim sadece takılıp kaciyordum yine öyle başlamıştı ama bu sefer kaçmama gerek kalmadı zeka sahibi birisine denk geldim -
kızlar bu hayatın merkezidir
kadınsız bir hayat düşünemiyorum
bırak üzsün üzül ama yinede sev
hadi yine sev deli deli sev yine yeni yine yeniden sev
ben yandıkça bağrımda sönmez ateş
kadın daha çok kadın
bende şu aralar birine aşırı derece tutuluyorum sonumuz hayrolsun :D
-
Evlenene kadar hatta çoğu kez evliyken bile dünyanın merkezi haline getirmeyin kızları.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kızları hayatın merkezine koyarsanız aciniz bitmez
|
Benzer içerikler
- en zor mühendislik
- kyk yurtta yapılabilecek yemekler
- denizli bershka
- 100 kişilik çorba maliyeti
- kısa parliament ağır mı
- elon musk roket
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- walmart dolandırıcılığı
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X