Şimdi Ara

Sevgilimle severek ayrıldık ailesi yüzünden (Kiz beni tamamen sildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilimle 1 hafta önce severek ayrıldik 5 ay ciktik kizin ailesi instagramda tarihimizi gormus sonra babasi beni arastirmis bayagi bi kizmislar otur dersine calis ne sevgilisi diye ailesi kustu kiza bende onu zor durumda birakmamak icin tum resimlerimizi silip ayrilmayi kabul ettim dune kadar yine konusuyoduk yakindik ozledigimizi dile getiriyoduk birbirimizi cikmasakta sevgili gibiydik dun sabah bi baktim kiz beni instagram whatsapptan engellemis durduk yere sanirim daha cok zor durumda kalmamak ve birbirimizden kopmamiz icin yapti gercekten iliskimiz cok saf temizdi birbirimizi cok seviyorduk sizce beklesem bir gun geri gelir mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aile Yüzünden Severek Ayrılmak

Sevgi dolu bir ilişkiyi aile baskısı nedeniyle sonlandırmak son derece üzücü bir deneyim olabilir. Çiftlerin, aile üyelerinin onaylamaması veya müdahalesi nedeniyle severek ayrıldıkları durumlar yaygındır.

Bu tür ayrılıklar, duygusal sıkıntıya, kırgınlığa ve kızgınlığa yol açabilir. Aile üyeleri, kültürel farklılıklar, ekonomik statü veya kişisel tercihler gibi çeşitli nedenlerden dolayı ilişkilere karşı çıkabilirler.

Kızın Ailesi Yüzünden Ayrılanlar

Kadınların, ailelerinin erkek arkadaşlarını onaylamaması nedeniyle ayrılmak zorunda kaldıkları durumlar sıklıkla görülmektedir. Aileler, farklı kültürel geçmişlerden gelme, uygun olmayan bir sosyoekonomik statüye sahip olma veya ebeveynlerinin beklentilerini karşılamama gibi nedenlerle ilişkilere karşı çıkabilirler.

Erkek Arkadaşımın Ailesi Yüzünden Ayrıldık

Erkeklerin de kız arkadaşlarının ailelerinin onayını alamadığı ve bunun sonucunda ayrılmak zorunda kaldığı durumlar yaşanmaktadır. Bu gibi durumlarda, aileler, oğullarının ilişkisinin ailelerinin itibarını veya statüsünü zedeleyeceğinden endişe edebilirler.

Aile Yüzünden Ayrılmanın Etkileri

Aile yüzünden severek ayrılmak, bireyler üzerinde uzun süreli duygusal etkiler bırakabilir. Keder, kaygı, yalnızlık ve kendine güven eksikliği yaygın semptomlardır. Bu tür ayrılıklardan sonra iyileşmek zaman ve çaba gerektirir.

Öneriler

Aile yüzünden ayrılma durumuyla karşı karşıyaysanız, şu önerileri göz önünde bulundurabilirsiniz:

• Duygularınızı işleyin ve kendinize yas tutmanız için zaman tanıyın.
    • Sevdiklerinizden destek alın ve yalnız olmadığınızı unutmayın.
    • Sağlıklı başa çıkma mekanizmaları geliştirin, örneğin egzersiz yapmak, günlük tutmak veya terapi almak.
    • Zamanla, yaralarınız iyileşecek ve ilerlemeye devam edebileceksiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gercekten seviyorsa dayanamayip yazar o merak etme.
    Sevgiliyseniz sevgilisiniz instagramda orda burda sov yapmaniza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

Gercekten seviyorsa dayanamayip yazar o merak etme.
    bu şarkı benden sana gelsin

• Sevgi yalan diye bu forumda 100 kisi 1000 tane konu acti, hala anlamayanlar var. Iyi bir cocuk olarak beklersen sirinler bile gelir, merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Sevgi yalan diye bu forumda 100 kisi 1000 tane konu acti, hala anlamayanlar var. Iyi bir cocuk olarak beklersen sirinler bile gelir, merak etme.
    Ya şu aşk acınızı konu dışında yaşamayın gidin intihar edin ne bileyim ya BİZENEEE LAAAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

Gercekten seviyorsa dayanamayip yazar o merak etme.

Hocam ben cok uyardim resim atmayalim fotograflari sil diye ama dinlemedi tarihide sil dedim cok biliyodum elbet ailesinin goruvegini
  • Zamanında benimde başıma geldi bu olay. Tabi çok üzülmustum. Acı çekiyordum. Başkasıyla yapmayı düşündüm ama ona çok ayıp yapmış olurdum. Sonra ne ayıbı ulan bitti gitti işte dedim ve manita yaptım. Yeni hatunla oturken bi baktım karşıdan bizimkisi geliyor yeni sevgilisiyle :D haa aradan daha 2 hafta geçmemişti :D
  • Benimde başıma geldi aynısı. Ailesi uzaktan birini istemiyo diye ayrıldık. Kendimi toparlayamadım kaç ay. Eskisi gibi olabilmemiz için dualar ettim ama o kendine memleketinden bi kız buldu şu an nişanlılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jee Le Zara

Benimde başıma geldi aynısı. Ailesi uzaktan birini istemiyo diye ayrıldık. Kendimi toparlayamadım kaç ay. Eskisi gibi olabilmemiz için dualar ettim ama o kendine memleketinden bi kız buldu şu an nişanlılar

Tanışabilirmiyiz bayan
  • Seven insan iki ailem kiziyor diye BENCE ayrilmaz.... sevgi , ask bu kadar basit bir sey degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: PieCeSs

Ya şu aşk acınızı konu dışında yaşamayın gidin intihar edin ne bileyim ya BİZENEEE LAAAAA

kardeş nası bi kafa yaşıyosun, konu dışı burası adam istediği konuyu açar
  • Aynısı başıma geldi ama ben çok uğraşıp başka hesaplardan falan yazdım karıştırdım yani işi , salsaydım şu an sevgili olabilirdik . Uğraşma bırak
  • Aynısı başıma gelmedi
  • quote:

Benimde başıma geldi aynısı. Ailesi uzaktan birini istemiyo diye ayrıldık. Kendimi toparlayamadım kaç ay. Eskisi gibi olabilmemiz için dualar ettim ama o kendine memleketinden bi kız buldu şu an nişanlılar

Başka kız mı buldu?

Çok ayıp etmiş harun abi.
  • CDDH kullanıcısına yanıt
    Eskiden buralar mizah fışkırıyordu şimdi ateist din aşk acısı çeken ergenuslarla doldu yetti artık
  • yapacak bişey yok o zaman unutacaksın.
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    Ailesi evlen diye ısrar ediyordu. Bencede ayıp etti, abim
  • Jee Le Zara kullanıcısına yanıt
    Tanışahmu datlum.
  • quote:

Ailesi evlen diye ısrar ediyordu. Bencede ayıp etti, abim
    Lan bizim zamanımızda kızın babası gelir bizi döverdi çok değişmiş
  • Aynısı kaynımda da var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.