Şimdi Ara

sevgilinin gidecegi okulu yazmak sacmalik mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
11.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erkek arkadaşınız yokmuş gibi tercih yapmanızı tavsiye ederim, mantıklı olan budur
    Yarın ayrılabilirsiniz, o sebeple arkadaşınız için tercih yapmanız gereksiz olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya maddi sıkıntım yok diyosun ankarada istediğin zaman görüşürsün zaten bide araba kullanmayı öğren araba aldır madem. Babanın yanında çalışcaksan bilkente giden paralara yazık. Ayrıca hukuk da devam zorunluluğu yok istediğin zaman gidersin erkek arkadaşının yanına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehliyete yazildim. babamla da konustuk sinav aciklaninca istersen araba alirim istersen bilkenti yazabilirsin ama bana sorarsan gerek yok dedi. bakalim ben de kafamda bir seyler olusturmus gibiyim. tesekkur ederim fikrin icin.

• saçmalığın dik alası hem de. lise tercihi yapsan hadi neyse derler, ama üniversite bu

• Ben de Ankarada okuyorum bence dediğin kadar dramatize bir mesafe yok iki okul arasında. Haftada 2 gün Bahçelide Tunusda Tunalıda gayet de buluşur görüşürsünüz illa aynı okul olması gerekmiyor ki. İkiniz bilkentte okusanız da yine buralara gideceksiniz.

• loyals L kullanıcısına yanıt
    Evet, iki taraf için de geçerli.
    Sadece sizi erkek zannedip yazdım. Kız olduğunuzu bilseydim mesajımdaki kız öznesini erkek olarak değiştirirdim.
    İleride pişman olacağın kararlar vermemen dileğiyle...
    Esen kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psyche of Batman -- 6 Temmuz 2019; 20:34:41 >
  • Ailenin durumu çok iyiyse Bilkent hukukta okuman zarar vermeyecekse o orda diye Bilkent hukuk yazabilirsin istediğin bölüm buysa tabii ki ama sırf ona yakın olayım diye istemediğin bölümü yazma ya da ailen zor durumda kalacaksa yapma çünkü derece yapan o senin olduğun yere kendini düşünüp gelmeyen de o sen niye onun için aileni zor duruma sokacaksın ya da niye istemediğin bir şey okuyacaksın ona bütün kapılar açık o kadar istiyorsa kendi fedakarlık yapsın madem gazi yazsın

• UP
    forumda ilk hesapsız takılmaya başladığım zamanlarda okumuştum bu hikayeyi
  • nedir son durum
  • erkeklere bu konuda guvenmek aptallik keske gitseydin ilk senende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam asla güvenip geleceğim için önemli olan bi konuda bunu düşünmezdim bile... son durum ne merak ettim

• eatmekaiparker kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cidden merak ettim son durum nedir

• pandie kullanıcısına yanıt
    kendisi bilkentte ben de yildirim beyazit hukuktayim hala devam ediyoruz ;)

• loyals L kullanıcısına yanıt
    Adınıza sevindim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.