Şimdi Ara

sevgilinin gidecegi okulu yazmak sacmalik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
217
Cevap
2
Favori
11.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben gecen sene sevgilimle beraber tercih yapmak icin mezuna kalmistim. ucretli yazip gidebilirdim ama bir kez daha denemek istedim onu da yalniz birakmak istemedim psikolojik olarak.

bu sene kendisi cok iyi yapti ilk 500e girecek bilkent elektronik yazacak. ben hem tmyim hem de cok iyi yapamadim gazi hukuk gelir en iyi ihtimal o da. ankarada ankara-hacettepe-gazi olmazsa ailem devlet universitesine gondermez direkt baskent hukuk yani baska secenegim yok. vakif istemezsem de kendi yasadigim sehri yazabilirim baska secenek yok.gazi hukuk olursa bilkentle sanki farkli sehirlerde olsak daha yakin oluruz birbirimize o kadar uzak oluyor. bizim amacimiz birlikte olmakti.

konusu acilinca sevgilimden surekli “baban baskente verecegi parayi bilkente verebilir” lafini duyuyorum. bilkentte siyaset de olsa onu yaz demeye getiriyor sevgilim sirf ayri kalmamak icin. babami ikna etmem cok cok zor olur cidden buyuk sikinti yasarim.

bu sekilde olup sirf sevgilisi icin tercih yapan var mi? bilkent yazarsam buyuk ihtimalle ucretli hukuk veya isletme yazarim. aileme de gereksiz yuk olurum yani. ama bir yandan da bilkent sonucta diyorum.

kisacasi var mi sevgilisi icin tercih yapmis/yapacak olan? bu durumda en mantiklisi ne? hem ailemle hem sevgilimle sorun yasiyorum bu durum yuzunden surekli.

• Kusura bakma yenge, şimdi muhtemelen enişteyle aynı okula gideceğiz o yüzden yengem sayılırsın. Bence babanın bilkent karşılayabilecek parası varsa hiç acıma duygusuna kapılma, adam zaten sana özgürlük tanımıyor, hangi nedenle olduğu önemli değil yiiaa ama beni sevdiği için yapıyor diye düşünme sana saygı göstermesi lazım çalışacağın yer konusunda hatta direkt hayatın konusunda bu yüzden bilkent hukuk yaz geç. Artı enişte ilk 500 yaptıysa onu kaçırma... dur lan aklıma bir şey geldi şimdi bu adam ilk 500den eeye gidiyorsa stanforda doktoraya falan da gider ilerde orda artık latinler iskandinavlar piuuuv abla bence sen bırak bu işleri
    Yeni okulunla birlikte yeni insanlarla tanışacaksın. Yeni kişilere açık ol, hayat bir kişinin peşinden gidecek kadar uzun değil. Bazı insanlar köprüyü geçene kadar yanında olur vakit gelince hayat ayırır. Karşı gelirim diyorsan bir şeylerden fedakarlık yapman gerekir. Sevgilim Londra’ya gitti şu an eğitime ona bunun için destek oldum, asla eğitimi aşkın önüne alıp ona burada kalması için kafasını karıştırmaya çalışmadım. Gerçek sevgi bence budur. Bencilce düşünmeyerek başarılı olabilmesi için her zaman arkasında durabilmektir. Yine de karar senin
  • Okumadım. Sevgili ile birlikte okumak için daha iyi fırsatlar varken daha düşük bir yeri yazmak geri zekalılıktır.
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    bu benim sordugum soruyla alakali bir cevap degil. okuma aliskanligin yoksa cevap yazma daha iyi olur. anket yapmiyorum burda soru sordum.
  • Sevgilin için yazıyorsan GSÜ Hukuk'u bile yazma. Iyi forumlar.
  • loyals L kullanıcısına yanıt
    Okumadigimı belirterek konuyla alakasız bir yargi olduğunu belirtmek istedim zaten.
  • İstersen nişanlın olsun bir kız uğruna hayatında radikal kararlar verme sadece istiyorsan yap ne olursa olsun şartlar değişmek için vardır
  • axiengavus kullanıcısına yanıt
    sizin derdiniz uzum yemek mi bagciyi dovmek mi?

benim hedefim zaten hukuktu hep ama ne yapayim olmadi ankara veya hacettepeye yetecek kadar yapamadim. yani sanki benim amacim avukat olmak degil de sevgilimin pesinden gitmekmis gibi yazmissiniz ne komik. size de iyi forumlar.
  • kozmos1616 K kullanıcısına yanıt
    bu konuda kiz olan benim. bencillik yapip beni ailemle karsi karsiya getiren bir erkek maalesef.
  • Kıza helal olsun ilk 500 boru değil sayısalda
  • quote:

Orijinalden alıntı: loyals

sizin derdiniz uzum yemek mi bagciyi dovmek mi?

benim hedefim zaten hukuktu hep ama ne yapayim olmadi ankara veya hacettepeye yetecek kadar yapamadim. yani sanki benim amacim avukat olmak degil de sevgilimin pesinden gitmekmis gibi yazmissiniz ne komik. size de iyi forumlar.
    Ben sana tek bir şey dedim dostum, birisi için arkadaş olur sevgili olur başka biri olur, KESİNLİKLE üniversite yazma. Eğer o olmasa bile Bilkent giderim diyorsan tabii git ama yok gitmezdim diyorsan yine gitme.
  • axiengavus kullanıcısına yanıt
    hukuk icin gitmem acikcasi cunku ben nereden mezun olursam olayim donup babamin yaninda calisacagim. bilkent guzel ama babama yillik 20bin odetmek yerine 50 bin odetmek bilmiyorum vicdanim devreye giriyor orada. tesekkurler fikrin icin.
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Erkek lan erkek
  • Görüşmek isterse aynı şehirdesiniz Başkentte okusan da görüşürsünüz gazide de o yüzden gidip de bilkent yazma sırf onun için bi de farklı bölüm sakınnn sakın
  • Hocam eğer isteyerek okumayacaksanız, üniversite ile bir fikriniz yoksa veya bölüm hakkında nötr ise yazmayın. Yani olurda okurken ayrılırsanız o sehirde sıkılma ve okuldan daha da soğuma ihtimaliniz var. Bir arkadasım sırf sevgilisi için bir okul ve bölüm yazdı gitti aynı sene ayrıldılar ve hem bölümü hem sehri sevmediği için geri geldi 2 sene çöpe gitti. İyi düsünün karar verin. Ben yerinizde olsam kendi eğitimim için iyi olacak olanı seçerdim.
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    yani biz ayni okulda olmak icin mezuna biraktik. o beklenenin cok cok ustunde yapti ben de altinda yaptim. o hacettepe ee ben hukuk kazanirim diyordum ama hepsi alt ust oldu. boyle olunca ailemin durumu da musait olunca sanki ben oyunbozan konumuna dusmus oldum beni rahatsiz eden o. iki tarafa karsi da vicdan yapiyorum. cok tesekkurler fikrin icin.
  • Bilkent duruyorken başkent saçmalıktır., hem sevgiliniz orada hem de daha iyi eğitim alırsınız.
  • Yazma. Çok istiyorsan aynı şehir yaz, aynı üni yazma.
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    mezun olunca babanin yaninda calisacak olsan bile mi? yani benim bu sektorde bir mucadelem olmayacak maalesef. cok isterim ben de kendim bir avukat bulup staj yapayim, kendi buromu acayim ama olmaz iste.
  • Şöyle söyleyeyim eğer ikiniz de kendinizden eminseniz, birbirinize güveniniz varsa yazılabilir tabi ki. Fakat hukuk okumak istiyosan eğer illa baskent falan da yazabilirsin ya da ailenle konusur gaziye ikna edersin sonuçta yine aynı şehirde okuyacaksınız hiç fark etmez hatta sürekli dip dibe olmadığınızdan ama yine istediğinizde görüşebildiğinizden daha iyi olur ikiniz için de. Yine de kendin için en iyi kararı yine kendin verirsin :) Benim nacizane düşüncelerim bu yönde
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    ayrilacagimizi zannetmiyorum yani biz 9.siniftan beri birlikteyiz ama hayat ne getirir bilmiyorum. bana bu kadar israr etme sebebi de belki hep yan yana olmazsak araya sogukluk girecegini dusunmesidir. cunku ciddi anlamda lise boyunca da mezun senesinde de gorusmedigimiz bir gun olmadi. benim vicdanim da burda devreye giriyor zaten. cok tesekkurler fikrin icin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.