|
Bildirim
|
Okumadım. Sevgili ile birlikte okumak için daha iyi fırsatlar varken daha düşük bir yeri yazmak geri zekalılıktır.
|
Kardeşim yanlis anlama ama ayrilirsaniz kafani dağlara taşlara vurursun. Yapma. Hicbir sey senin eğitiminden daha önemli degil. Ki zaten saglam iliski uzak mesafede de yurur.
|
Erkek lan erkek
|
Sevgilin için yazıyorsan GSÜ Hukuk'u bile yazma. Iyi forumlar.
|
Kusura bakma yenge, şimdi muhtemelen enişteyle aynı okula gideceğiz o yüzden yengem sayılırsın. Bence babanın bilkent karşılayabilecek parası varsa hiç acıma duygusuna kapılma, adam zaten sana özgürlük tanımıyor, hangi nedenle olduğu önemli değil yiiaa ama beni sevdiği için yapıyor diye düşünme sana saygı göstermesi lazım çalışacağın yer konusunda hatta direkt hayatın konusunda bu yüzden bilkent hukuk yaz geç. Artı enişte ilk 500 yaptıysa onu kaçırma... dur lan aklıma bir şey geldi şimdi bu adam ilk 500den eeye gidiyorsa stanforda doktoraya falan da gider ilerde orda artık latinler iskandinavlar piuuuv abla bence sen bırak bu işleri
|
bu benim sordugum soruyla alakali bir cevap degil. okuma aliskanligin yoksa cevap yazma daha iyi olur. anket yapmiyorum burda soru sordum.
|
İstersen nişanlın olsun bir kız uğruna hayatında radikal kararlar verme sadece istiyorsan yap ne olursa olsun şartlar değişmek için vardır
|
Yeni okulunla birlikte yeni insanlarla tanışacaksın. Yeni kişilere açık ol, hayat bir kişinin peşinden gidecek kadar uzun değil. Bazı insanlar köprüyü geçene kadar yanında olur vakit gelince hayat ayırır. Karşı gelirim diyorsan bir şeylerden fedakarlık yapman gerekir. Sevgilim Londra’ya gitti şu an eğitime ona bunun için destek oldum, asla eğitimi aşkın önüne alıp ona burada kalması için kafasını karıştırmaya çalışmadım. Gerçek sevgi bence budur. Bencilce düşünmeyerek başarılı olabilmesi için her zaman arkasında durabilmektir. Yine de karar senin
|
Yazma. Çok istiyorsan aynı şehir yaz, aynı üni yazma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|