Şimdi Ara

sevgilinin gidecegi okulu yazmak sacmalik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
11.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrılınca kafanı duvarlara vurursun ( biz ayrılmayacazz deme çok duyduk bu lafı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hayat senin hayatın ve hedeflerde sejin hedefin.Hedefine ulasmak icin mezuna kalmissin hakkını iyi verememis olabilirsin.İllada ankarada hukuk okuyacam diyorsan seneye tekrar deneyebilirsin kırık obp ile.
    Konunun asıl sorusuna gelecek olursam sevgilinin yaptıgı bencillikten baska bir sey degil.Senin hukuk istedigini bilmiyormuda bilkentte siyadal bile olda yaz diyor.Gelecegin burada önemli kardesim,bir duygusal hareket ömür boyu pismanlıga sürükleyebilir
    Secimini iyi yap kardesim.Gelecekte mutluluklar ve basarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labittimla -- 2 Temmuz 2019; 13:10:57 >
  • avarel29 kullanıcısına yanıt
    ayrilabiliriz de hayat bu. ama hep en kotusunu dusunerek yasamayi dogru bulmuyorum. cok tesekkurler gorusun icin.

• Kardeşim yanlis anlama ama ayrilirsaniz kafani dağlara taşlara vurursun. Yapma. Hicbir sey senin eğitiminden daha önemli degil. Ki zaten saglam iliski uzak mesafede de yurur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • loyals L kullanıcısına yanıt
    Hocam bence sevdiğiniz işi yaptıktan sonra bir önemi yok,severseniz ve üstüne giderseniz her türlü yaparsınız. Nereden ve nasıl başladığımızın önemi yok.

Örnek vereyim;matematik hocam var ,bu adam işini seve seve yapıyor ve bize acı çektirmekten zevk alıyordu. Şu an adamın aylık geliri 100knın üzerinde.

• kardeş kız çok zeki zaten kadınlarla başa çıkmak sıkıntı zaten çok zekisiyle baş edemezsin orta halli birini bul ilk 500 iyi yani .d

neyse saçmalamayı bitirip konu için cevabıma geleyim

zaten bilkent yani onun yanına gittiğin zaman bilken'te okuyacan tr'nin en iyi ünilerinden biri ki bilken'in ücreti de çok yüksek değil koç'a sabancıya göre git yani hangi bölümü yazmak istiyorsan yaz

hukuk istiyorsun galiba yaz gitsin hacı
  • Eğer kesin vakıf a gideceksen sonuçlardan sonra başkent iyi değil zaten gitme bilkent e gidersin gazi gelirse git oraya ankara sonucta 2 side biraz uzak ama isteyen çok rahat hadtasonu vs görüşür

• kiz olan benim. ilk 500de olmasam da benimle ugrasmak da zordur :)

cok tesekkur ederim fikrin icin.

• aynı okulda sürekli dip dibe olmaya gerek yok bence. aynı şehirde kalırsanız da sık sık görüşürsünüz zaten ankara çok büyük ya da ulaşımı çok zor bir şehir değil. kaldı ki aynı şehir olmasa bile ilişki sağlamsa her türlü devam eder.
  • labittimla kullanıcısına yanıt
    ben de bencillik oldugunu dusunuyorum ama kotu niyetli de bulmuyorum. sinav aciklaninca daha net fikir yuruturum ama sanirim orta yolu bulmaya calisacagim. cok tesekkur ederim gorusun icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: loyals

kiz olan benim. ilk 500de olmasam da benimle ugrasmak da zordur :)

cok tesekkur ederim fikrin icin.
    ha alışık değiliz koşulanmışsınız erkek sanıyoruz herkesi pardon. :D

dediğim gibi üni kötü olsa gitme derim bilkent yani her türlü hayatın kurtulur düşünme

senin kafana takılan sevgilim için yazayım mı hem o var hem de bilkent'te iyi bilkent olmasa çöp bir özel üni olsa derdim ama bilkent değer hem sevdiğinle beraber olurusn
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    yani kesin vakif diyemem mesela hacettepe gelme ihtimali olsaydi hic dusunmez yazardim. gaziye de ailem izin verir ama sevgilime uzak olma olayi var. o yuzden aslinda ben sinav sonuclari aciklaninca daha mantikli dusunecegim sanirim. cok tesekkur ederim fikrin icin.

• Yani baktığın zaman uzun ilişkiler de son bulabiliyor 5 yıllık ilişkim geçen hafta acılar içinde tarih oldu bu demek değildir ki siz de ayrılacaksınız kim bilir tabi belki de evleneceksiniz. Yine de bu tarz konularda mantığın gereğini yapmanın,yapacağın tercihin ileride sana mesleki açıdan zorluk çıkartmayacağı ve puanının hakkı olan bir yeri yazmanın daha iyi olacağı kanaatindeyim. Yine naçizane KENDİ fikrim aynı üniversitede olduğunuz zaman sürekli beraber olacaksınız ve bu sizi çevrenizden izole edecekse farklı ünilerde olmanız sosyallik açısından daha verimli olacaktır. İyi tarafından bakacak olursak yabancılık çekmeyeceksinizdir özgüven bakımından olumlu, herhangi bir problem ile karşılaştığında hiç çekinmeden paylaşabileceğin bir dost,eş,yar olması da olumlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: loyals

yani kesin vakif diyemem mesela hacettepe gelme ihtimali olsaydi hic dusunmez yazardim. gaziye de ailem izin verir ama sevgilime uzak olma olayi var. o yuzden aslinda ben sinav sonuclari aciklaninca daha mantikli dusunecegim sanirim. cok tesekkur ederim fikrin icin.
    ha bu arada ayrılabilirsiniz diyenler için de şunu ekliyeyim ayrılsanız ne olacak zaten kötü bir tercih yapmamış olacaksın bilkent meuzunusun en kötü en iyi ihtimal ilk 500'e girmiş bir sevgilin olacak+ bilkent mezunusun .d yani her türlü büyük kardasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 2 Temmuz 2019; 13:25:30 >
  • demonsofhe kullanıcısına yanıt
    gaziden ben de biraz cekiniyorum acikcasi. ayrilir miyiz bilmiyorum yani onu da dusunmem lazim dogru. cok tesekkur ederim fikrin icin. sinav aciklaninca daha saglikli dusunurum sanirim.

• değmez hocam, değmez. sevgilinizin yaptığı bencillik, siz de biliyorsunuz, yarın üniversiteye gittiğinde ne olacağı belli olmaz. ikiniz için de geçerli bu. üniversitenin ilk günü başkasına aşık olmayacağınızı garanti edemezsiniz. o yüzden 40 yıl yapacağınız mesleği sırf sevgilinize yakın olmak için değiştirmeye değmez.
  • Kemilenin tam anlamıyla saçmalık !!

• Uzun bir konu yani uzun bir konuşma gerektirir bence siz en iyisi numaranızı atın kardeşim özelden ben bu konuda sizinle tecrübelerimi paylaşabilirim.Sizin için sıkıntı olmazsa.Çok uzun yazmam gerekecek.Eksik yazsam olmaz yazmasam olmaz yardım etmek isterim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.