Şimdi Ara

sevgilinin gidecegi okulu yazmak sacmalik mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
11.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta bazı öncelikler vardır; eğitim, sağlık, aile gibi.

Önce can; sonra canan diye boşuna dememişler.

4 sene önce farklı yerleri tercih edip ayrılmıştım. Gram pişman değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seven kişi, sevdiğinin istemediği bir yerde okumasını ister mi? Sorulması gereken soru bu. Ben istemezdim.

• Towns T kullanıcısına yanıt
    kariyerim acikcasi pek umrunda degil bence de cunku sonuc belli. ben istersem oxfordda okuyayim sonucta donup babamin yaninda calisacagim. o yuzden o bana okul senin icin onemli degil diyor. ben de babama fazladan para odetme konusunda vicdan yapiyorum. cok tesekkur fikrin icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlis anlamayin ama bu yapmaniz gereken en son sey. Sakin yapmayin. Sevgili bu. Bugun var, yarin yok. Kendi hayatinizi boyle gecici bir faktore endekslemeyin. Su an bitmez diyebilirsiniz ama belli olmaz. Kararinizi kendinize gore vermenizi oneririm.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    yani aslinda ailemin de bana yaptigi haksizliklar var. mesela her nerede okursam okuyayim okul bitince babamin yanina donup calisacagim. ama bana sorsaniz istemem. en azindan ogrenciligim guzel bir ortamda gecsin isterim. ama bunu erkek arkadasimin baskisiyla yapinca aileme odetecegim fazla para da bana vicdan yaptiriyor. bilmiyorum keske daha iyi yapabilseydim hacettepe olsaydi da hic bu sikintiya girmeseydim. cok tesekkur ederim fikrin icin.

• loyals L kullanıcısına yanıt
    Niye babanızın yanında çalışmak zorundasınız?

• LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    babam avukat. izin vermez maalesef yani ben ailemi o sekilde karsima alamam. babamin yaninda en azindan evlenene kadar calismak zorundayim.

• neden ayrilalil universiteye gidince insan insanligini mi kaybediyor?

ben aptal asik degilim ayrilmam demiyorum ama illa ki ayrilacaksiniz demek de cok sert.

• Üniversite ortamının insanı çok değiştireceğini düşünüyorum.
    Bu faktörleri de göz önünde bulundurdun mu?
    18-19 yaşında insanlarız sonuçta ilişkiye ne kadar güvenebilirsin ki?
    Bana kalırsa yapmamalısın, ben olsam yapmazdım.

• Kız zengin istediğin yerde oku mutlu olursun rahat ol

Tahmin ettiğim gibi. Aileniz kendi evladına böyle davranıyorsa elin çocuğunun da geleceğinizi umursamamasi gayet normal. Erkek çocukları olsaydı ona da böyle davranacaklar mıydı acaba? Bunu sorun onlara, ne tur bir açıklama yapacaklarını merak ediyorum.

• LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    davranirlardi. erkek kardesim yok ama amcamin cocuklarinin bile hukuk bitirdikten sonra babamin yaninda calismamak gibi bir sanslari olmadi. babam biraz da zorluk yasamamamiz icin istiyor sanirim yani rahat olun gelin kendi buronuzda calisin diye ama sehir cidden cok kucuk. uzuluyorum ben de ama ailemi o sekilde karsima alamam ben.

• numarami veremem maalesef. ozel mesaj atamaz misiniz? ben de isterim konusmak.

• bunun parayla ne ilgisi var

Sen 9. sınıfken sevgilin 8. sınıf mıydı? Waoaoaow

• Bilkente gitme ihtimalin varsa bence yazılabilir. Sevgilin senden çok daha kötü yapıp seni kötü okula çekmek isteseydi asla yapma derdim ama Bilkent bu. Her türlü iyi. Ailenizi ikna etme konusunu bilmiyorum ama eğer olursa mutlaka değerlendirin derim. Ayrılsanız da Bilkente gittiğiniz için pişman olacağınızı sanmıyorum. İlk 500 e giren biri sevgilisi için bilkent yerine hacettepe yazsa daha mantıksız olurdu. Gerçi zaten babanızın yanında çalışacaksanız üniversitenin çok bir önemi yok gibi.

• saddlemaker64 kullanıcısına yanıt
    ikimiz de mezuna kaldik. ayni okulda okuduk liseyi. konunun ozu bu mu sence?

• evet universitenin onemi olmadigi icin babama fazla fazla para verdirmek benim vicdanimi biraz zorluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.