Şimdi Ara

sevgilinin gidecegi okulu yazmak sacmalik mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
11.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkur ederim fikirleriniz icin. hanim abla benim burda ve birakip gitme niyetim yok ama yine de hayat dediginiz gibi. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yorumları okumadım, benzer bir şey yazılmış olabilir. Eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız, arada mesafenin olması öyle çok büyük bir sıkıntı yaratmaz. Ki öyle çok mesafe de yok. Aynı şehirdeymişsiniz.

Kadınların kocası Almanya'ya falan gidiyor, yıllarca uzak kalıyorlar, hem de telefonun olmadığı yıllarda ve sorun çıkmıyor. Bunda da çıkmaması lazım.

• siyaset de olsa yaz ne demek olm döverim seni

• Hayatta kendinizden daha önemli başka bir şey yok. Yarın birgün sevgilinin seni aldatmayacağının veya herhangi bir şekilde ayrılmayacağızın garantisi yok.

Hangisi iyiyse onu yazın derim. Sevgiliniz olsa da olmasa da

• Düşman kullanıcısına yanıt
    anlamadim?

• Yni normalde 8k olan ve hukuk isteyen birisi Marmara hukuk yazar ve gider. Nikahlı eşin bile olsa bu böyledir ama yapamam diyorsan kararını vermişsin zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlave olarak o da Boğaziçi Bilgisayar veya EEye gitsin illaki aynı şehir olmalıysa. Çözüm budur gerisi boş iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babasının parasıyla okursa da hakkıdır okusun. Ben de özel üni de yarı burslu olarak baba parasıyla okudum, özele para veren herkes multi milyoner değildir. İnsanlar hesap kitap yapıp çocuğunu özelde okutabilir, bu sebeple söylediği şey saçma değildi. Ama sen @smoke34 okuduğunu anlama yeteneğini geliştirmelisin bence. Kardeşim sen de sakın siyaset okuma siyasi çevren yoksa tekrar yazıyorum. Kız için gitmeni anlıyorum, ama iktisat falan seç bare.
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    benim ailem izin vermiyor maalesef ben ankarada okumak zorundayim. yoksa o da hep bogazici icin calismisti ama ben ankrada olacagim icin bilkent yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: performer999

Babasının parasıyla okursa da hakkıdır okusun. Ben de özel üni de yarı burslu olarak baba parasıyla okudum, özele para veren herkes multi milyoner değildir. İnsanlar hesap kitap yapıp çocuğunu özelde okutabilir, bu sebeple söylediği şey saçma değildi. Ama sen @smoke34 okuduğunu anlama yeteneğini geliştirmelisin bence. Kardeşim sen de sakın siyaset okuma siyasi çevren yoksa tekrar yazıyorum. Kız için gitmeni anlıyorum, ama iktisat falan seç bare.
    Kız olan yazan kişi birde bana okuduğunu anla demişsin

Demek istediğim özelde bilkent Siyaset okuyan adam zaten muhtemelen baba bağlantılarıyla yeri hazır bi adamdır yoksa Siyaset okumak çok saçma , özelde siyaset okuyan birinin kpss kasması saçma geldi bu yüzden. Hem bir sürü para vericen hemde kpss kasıcan kpssde bilkentin ne önemi olacak? Yoksa parayla okumak sıkıntı değil. Bilkentin ücretleri çok makul zaten

• Evet saçmalık.
  • özelden yazdım size.
  • loyals L kullanıcısına yanıt
    Hocam tahmini sıralamaniz ne gelecek

• sinavla gecen seneye gore 8k gosteriyor

• ben potansiyeli onceden gordum :) saka bir yana gecen sene de 34k yapmisti, baya bir soylendim kavga dovus ama hedefi oldugu icin destek olmak zorundaydim.

• genç arkadaş burada ne yazmışlar okumadım, konuyuda popülerde gördüm açtım. kısaca diyorum yazma. bu kadar basit, senin gibi ünide çok kişi gördüm 1 aya kalmaz ayrıldılar. hatta kimisi aynı bölüme beraber gelmişti, sırf aynı derslere girmemek için 2. öğretimin derslerine gidiyordu birisi. sen sıralamana göre istediğin bir yeri yaz ve eğitimine bak.

şu an bu durum senin için en önemli şey gibi geliyor ama, birkaç sene sonra aç bu konuya bak, boş yere ne kadar saçmaladığını göreceksin.
  • Sevgilinin gidecegi okulu yazmak sacmalik. Okumadim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.