Şimdi Ara

sevgilinin gidecegi okulu yazmak sacmalik mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
11.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitede kim öle kim kala neler neler gelir geçer, bu yaşta bağlama başını..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır. Benim anlamadığım Ankaradaysa sevgilin sen de Ankara'da yaşayacaksın zaten. Hacettepe hukuk oluyor diyorsun. Sevgiliyle ne alakası var Bilkent'in? Ankara İstanbul kadar büyük bir şehir değilki Hacettepe bir uçta Bilkent bir uçta da değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ailen her daim yanında olacaktir elbet. Kendi kararını kendi geleceğini düşünerek ver eğer kız arkadaşın bunu desteklemiyorsa kusura bakma ama kendi keyfini düşünüyordur. Tercihini yaparken sadece kendini düşün, sonucta geleceğini belirleyen bir secim yapacaksın. Eger aranizdaki samimiyet gerçek ve ebediyse emin ol okul zamani olur sonrasi olur birbirinizi gene bulursunuz.

• lisedeki sevgilisiyle bir ömür geçirenlerin yüzdesi oldukça az. hele ki ankara istanbul izmir gibi yerlerde okuyorsan yüzde yüze yakın bir ihtimalle ayrılacaksınız zaten.
    istediğin yeri yaz sonra pişman olma. farklı bir okul olursa da daha erken ayrılmış olursunuz.
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    hacettepe olmasinda sorun yok eger hacettepe olsa ben bilkenti soz konusu bile etmem zaten. ama bana hacettepe gelmeyecek cok buyuk ihtimalle. gaziye de ne ben sicak bakiyorum ne erkek arkadasim. sadece babam istiyor ve maalesef babam bir seyi istiyorsa o sey olur veya cok israrci olmam gerekir aksi icin.

eger bana hacettepe tutarsa sevgilim de bana bilkent yaz demez cunku hacettepeyi ne kadar istedigimi biliyor ama hacettepe gelme ihtimali oldugunu bile dusunmuyoruz. umarim
    hacettepe gelir ben de bu ikilemden kurtaririm kendimi tek istegim bu ama zor iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: loyals

cok kiricisiniz. daha fazla cevap vermek istemiyorum ama gercekten inanilmaz kirici bir yorum olmus. umarim biraz olsun iyi hissetmissinizdir.
    Kırıcı mı? Ben bizzat yaşadım bu durumu şekerim. Gerçi onda kafa yoktu çalışkandı.Kırıcılık o kadar basit kalıyor ki... Bir iki sene sürmez ne demek istediğimi anlarsın...

Adımı unutma, zira bir gün hakikat gözlerinin önünde sergilenecek. Kırıcı değil tam aksine yapıcı olduğumu anlayacaksın.

• loyals L kullanıcısına yanıt
    ilk 500 yaptıysa nerd bi heriftir zaten senden başkasını bulamaz kolay kolay, gönlün ne istiyorsa onu yap bu ilişkide güçlü olan taraf sensin
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    ayrilirsiniz diyen cok oldu ama kafan calismiyor vs bunlari da kabul etmiyorum. sinavim cok iyi gecmedi, onun kadar zeki de degilim belki ama iliskide aradigimiz sey zaten bu degil. barbara da degilim, yanimda kimseyi guzellik/cinsellik vaatleriyle tutmuyorum eger kastiniz buysa.

uzuldum sizin adiniza umarim bir an once atlatirsiniz su an pek atlatmisa benzemiyorsunuz.

• hemen arkadas edinemez ama oyle cok asosyal de degil. ben yaninda olmazsam zorlanacagini o da biliyor ama bir sekilde ustesinden gelir herhalde.

• Bilkent siyaset okuman demek taşaklı tanıdıkların yoksa 4 sene sonra atama bekleyen bir işsiz olman demek, kpssye şimdiden başla. He hukuk okuyup avukat olunca da 2-3 sene fotokopi çekip asgari ücretin biraz üstünü alacaksın ama hiç değilse ne olduğu belli zamanla iyi olur. Kızı cidden çok seviyorsan git tabi bilkente, ama siyaset yazma, iktisat işletme falan yaz yani.
  • Evet doğru hacettepe gelme ihtimali maalesef yok. Kolay gelsin.

• Baba parasıylan siyaset okuyan adam kpssye mi çalışacak
  • Yav mevzuya şu yönden bakıyorum, Ankara dediğin yerde buluşmanız en fazla 1 saatinizi alır (orta bir yerde buluşursunuz). Aynı okulu yazmaya ne gerek var anlayabilmiş değilim, bahsettiğimiz şehir İstanbul falan değil sonuçta.

• ya siz ne diyorsunuz????

bilkent siyasetin bana burslu gelme ihtimali var gecen seneye gore. ama ben hukuk istiyorum. sevgilim de diyor ki baban bilkente para vermezse siyaset yaz burslu. yani ben parayla siyaset okuyayim diye bir sey yok. ha kaldi ki okuyabilirim, bunu bu sekilde yazmaniz cok yersiz.

• Die Chemie. kullanıcısına yanıt
    siz de haklisiniz belki de biz her yere yuruyerek gidilebilen bir sehirde buyudugumuz icin 1 saatlik mesafe bize uzak geliyordur. biraz da o var yani ankara bizim icin sadece haftasonu alisverise gittigimiz bir yer sonucta.

seni rencide etmek anlamında demedim, bilkentte siyaset okuyan herhangi birine kpssye hazırlan demek çok saçma . Sadece zengin adam Siyaset okuyorsa ya kpssde kaç yaparsa yapsın atanacak bir torpili vardır yada özel sektörde bir torpili vardır. Eğer yoksa iş çok zor zaten Siyaset çöp bölüm. Cidden kpssye hazırlanacaksan bitirdikten sonra gir hukuğa babanla çalış kesinlikle değmez. Benim eniştemin kardeşi Bilkent Uluslarası mezunu kronik olarak işsiz
  • ben bilkentte okusam da erzincanda okusam da hukuk okuyacagim ve bitirince babamin yaninda calisacagim. o sadece sevgilimin bilkent israrini anlatmak icin bir cumleydi. siyaset aklimda yok.

Emin olun çok zor değil, birkaç seferden sonra alışırsınız yolculuklara.

• Sakın yapma. 29 yaşında bir abin olarak yazıyorum.
    Puanının yettiği en iyi yeri yaz. (tabi kendince belirlediğin)
    Sevgili buraya gidecek diye burası yazılmaz.

Yarın bir gün o bölümden iş bulamayıp düğün yapamayınca, hanım abla da arkasına bakmadan gidince kafanı çok vurursun duvarlara.
    Hayatının en büyük dönüm noktasını, yüzlerce yeni insanla tanışıp milyarlarca değişkeni olup her an bitebilecek bir ilişki için karartma.

İlişkiniz sağlamsa farklı şehirlerde iken de olur. Zor olur ama olur.

Çok arkadaşım var bu şekilde farklı şehire gidip evlenen.
    Mesela biri, senin gibi 9.sınıftan beri görüşüyorlardı. Biri kayseriye diğeri muğlaya gitti.
    şimdi yeğen seviyoruz. İkisi de liseden arkadaşım.

• Aynı evde kalacaksanız neden olmasın la
    Sonra cartel evdeki ses bam bam mikrafonda kerim ...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.