Şimdi Ara

sevgilinin gidecegi okulu yazmak sacmalik mi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
11.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thefenerist T kullanıcısına yanıt
    Bence hukuk yaz gazide zaten aynı şehir gorusursunuz illaki sende avukat olmuş olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalleradına

Bence hukuk yaz gazide zaten aynı şehir gorusursunuz illaki sende avukat olmuş olursun
    Ben nerden geldim ya konuya

• loyals L kullanıcısına yanıt
    Bende kız olmama rağmen senin kadar itaatkar birini bulabilirim umarım.. Nereye çeksen geliyor baksana

• schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    çok merak ettim nasıl 100k alıyor,neler yapıyor yani
  • 2B-or-not-2B kullanıcısına yanıt
    sen ne dediginin farkinda misin? terbiyesizlik yapma lutfen. konuyu okumadigin ne kadar belli. inanilmaz kiricisin lutfen daha fazla yazma.

Konuyu gayet de güzel okudum. Hem sevgilinin bencil olduğunu söylüyorsun hem de aileni zora sokmak için 30 bin lira yıllık parayı vermeyi düşünebiliyorsun.. İşin komik tarafı Bi hayalin hedefin bile yok. Babanın istediği olsun diye okuyup sevgilinin istediği olsun diye onunla aynı üniversiteye gitmeyi planlıyorsun. Gerçekten neden seni insanların yönlendirmesine izin veriyorsun anlamıyorum. Muhtemelen gelecekte kocan senin için para kazanır bence okumana bile gerek yok.

bu bi tur kiskanclik mi?

bak ben gecen sene istesem yurt disinda bile istedigim bolumu okuyabilirdim, istersem simdi de senin belki hayalini bile kuramayacagin okullara para verip okuyabilirim. maddi anlamda zerre kadar sikintim yok hic de olmadi. vicdan meselesi yapiyorum bunu. mezun olunca evet donup babamin yaninda calismam gerekecek cunku ben ne senin gibi terbiyesizim ne de aileme karsi gelecek kadar vefasizim. eger senin konustugun gibi olsaydim bu konuyu buraya acmazdim direkt aileme ben bilkentte okumak istiyorum der kavga cikarir sonunda istedigimi elde ederdim. ben ailesine karsi her zaman yumusak basli yetistirilmis bir kizim, o yuzden ailemi kirmak benim bu hayatta yapacagim en son sey. sevdigim kisi ile birlikte okumak isterim ama ailemin hayir dedigi seyi yapamam. buna istersen kopeklik de istersen asalaklik de ne dersen de cunku umrumda degilsin. konunun ne anlattigini dahi anlamadan arka arkaya siraladigin hakaretlerinin tamamen mutsuz bir insan olmandan kaynaklandigini dusunuyorum.

bir an once normal insan formuna donmeni ve hayatinda cokca basarilar diliyorum. lutfen daha fazla beni ne uz ne de mesgul et.

• tıp adayı kullanıcısına yanıt
    Okulun ve iki (çarşı ile üç) dershanenin hisselerinin yarısı onda

Kıskançlık mı? Şey gibi oldu bu koca karılar olur ya, eleştrildiği zaman beni ay kıskanıyor zaten modunda olan

Algılamanda bir sıkıntı mı bilmiyorum ama benim sana karşı yaptığım seviyesizliğin (ki haklısın bu konuda özür dinleyebilirim) bir insanın nasıl duruşu olmaz çevresine göre şekillenir anlayamadığım içindi.
    Babanın parasıyla övünmen bile senin ne kadar vasıflı (!) bir insan olduğunu gösteriyor. Babanın parasıyla oxforda gittiğinde bu benim başarım diyebilecek misin? Hayır, insan şu kısacık hayatta bir şeyler başarmak ister hedefler koyar, onun için çabalar. Sense ay sen benim paramı ve sevgilimi kıskanıyorsun modundasın. Aynen kuzum sen bunlarla övğnmeye devam et, babanın yanında çalışman mı ona karşı veda borcun? İş hazır onun yanında cebimde param zaten hazır demiyorda söylediğin lafa bak, sanki dükkanını işletiyorsun.
    Bence bir birey olduğunu sana unutturmuşlar, şu instagramda görülen baba parasıyla övünen hayattaki tek mutluluğu makyajı kocası sahilde attığı çıplak bacak resimleriyle beğenilmeye çalışan insanlara benziyorsun.

Bak sana daha kıskanılacak bir şey söyleyeyim mi babam inşaat işçisi ve ilk senemde tıp kazandım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2B-or-not-2B -- 4 Temmuz 2019; 13:42:57 >

tebrik ederim. baban sana basarili olmayi ogretmis ama nasil iyi bir insan olunuru ogretememis sanirim. simdi gidip aileme tesekkur etmek icin yeni bir sebebim oldu. tekrar tesekkurler iyi gunler.

İyilikle saflık arasındaki ince çizgiye dikkat etmen temennimle.

bana karsi neyin mucadelesini veriyorsun? aileme karsi gelememem mi seni sinirlendirdi? anlamiyorum gercekten tepki gosterdigin seyi.

sevgilim istedi diye ailemi karsima alip bilkent yazmamam mi yoksa ailemi silip marmara yazmamam mi seni tam olarak ne sinirlendirdi? gercekten merak ediyorum bu kadar kabalasman icin bu konuda seni rahatsiz eden sey ne? inanilmaz kirici ve konudan kopuk yaziyorsun.

Konuyu açma nedenin sevgilin yüzünden okul değiştireceğini belirtmem. Benim ilk mesajlarda yazdığım bir cümle de 30 bin lira başka biri için para ödemeye mi çalıştığın.
    En azından sevgilini savunmuyorsun bunun yanlış olduğunu farkettiysen mutluluk duydum

bir seyi eksik okuyup onun hakkinda keskin fikirler belirtmenin rezilligi icindesin. ben konunun basindan beri sevgilimle uzak olmak istemiyorum ama aileme fazladan para odetmek de istemiyorum diye cirpiniyorum. bu tarz konusmak sana kendini iyi hissettirmistir umarim.

niyeti iyi olan insanlar buradan da ozelden de yardimci oldular, az cok bir fikir olusturdum kafamda. sen de “nasil insanlari ciddiye almamaliyim” konusunda canli bir ornek olmus oldun.

• Kocan yada eşin olmadığı sürece sevgili için böyle bir tercih yapılmaz univ. ortamı bu yarın bir gün ayrılırsın pişman olursun seni aldatsa ayrılmazmısın ? başkası hayatına girecek seveceksin vs.. olan şeyler bunlar o yüzden sevgili için bu yapılmaz ilerde pişman olursun

• Kimse için hiçbir şey yazma. 4 sene sen okuyacaksın, o değil. 3 gün sonra ayrılmayacağınızın, evlenseniz bile boşanmayacağınızın hiçbir garantisi yok. Lütfen kendi isteklerin doğrultusunda tercih yap. Görüsmek istedikten sonra fizanda olsa görüsülür.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.