quote:Orijinalden alıntı: ElectNapcansen önce Annenin kıymetini bil Annesini sevmeyen başkasını nasıl sever ki.. bakınız: dejenere gençlik..
quote:Orijinalden alıntı: Vasili KoslovBu mesaj silindi.Alıntıları Göster aşkım tontiş bebiş fıstık bir tanem
quote:Orijinalden alıntı: Darth NihilusBu mesaj silindi.Alıntıları Göster N'aber bebek ? diyorum genellikle
quote:Orijinalden alıntı: Darth NihilusBu mesaj silindi.Alıntıları Göster prensesim bebegim balım tatlım hayatım karıcıgım kız duygusal biriyse ne versen gider.
quote:Orijinalden alıntı: conta.prensesim bebegim balım tatlım hayatım karıcıgım kız duygusal biriyse ne versen gider.Alıntıları Göster Mert ne apaçi adamsın ya seninle aynı ismi taşıdığım için utanıyorum birde fake açmışsın Vasili Koslov diye Allah belanı
quote:Orijinalden alıntı: El CazadorMert ne apaçi adamsın ya seninle aynı ismi taşıdığım için utanıyorum birde fake açmışsın Vasili Koslov diye Allah belanı Alıntıları Göster Truvalı Helen gibi sevişiyorsun..
quote:Orijinalden alıntı: conta.prensesim bebegim balım tatlım hayatım karıcıgım kız duygusal biriyse ne versen gider.Alıntıları Göster Motor
quote:Orijinalden alıntı: Upliftingquote:Orijinalden alıntı: BeraTR Motor Alıntıları Göster keşke sevgilim olsa da ona hitap etsem
quote:Orijinalden alıntı: captain_turkiyekeşke sevgilim olsa da ona hitap etsemAlıntıları Göster aşkımdan öte bi iki laf daha koyuyorum daha ileri gidince kendini dünya güzeli sanıyo
quote:Orijinalden alıntı: =lachesis=aşkımdan öte bi iki laf daha koyuyorum daha ileri gidince kendini dünya güzeli sanıyoAlıntıları Göster Birtanem