Şimdi Ara

SEVGILISI OLAN KIZA KARŞI IZLENECEK YOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa böyle bir şey geliyor başıma normalde sevgilisi olan kişilere yan gözü geç normal gözle bile bakmam ama o farklı. Onu ilk gördüğümden beri aradığım kız bu dedim. Bunu daha fazla içimde tutamazdım. Arkadaşlarıma da söyleyemiyorum beni yanlış anlarlar diye( aralarında sevgilisi olanlar var ). Uzun lafın kısası kıza vuruldum ama sevgilisi var işte ne yapayım ben şimdi. Genelde okulun Kütüphanesi'nde görüyorum ve her gün akşam 11- gece 2 arası kütüphanede. Şimdi kütüphaneden geldim yine gördüm yine aklımda. Ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git açıl kıza pişmanlık kalmasın iki şeçenek var ; ya kibarca reddeder ya da erkek arkadaşına söyler çocuk haklı olarak seni dövmeye teşebbüs eder ya da efendi biriyse arar uzak dur kardeşim..vs gibi şeyler söyler.

• ø kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum ama kendime söz geçiremiyorum el ele tutuşup yan yana konuşup gelişmelerini sindiremiyorum olmuyor yani kafamda ya Kökten bitirmem ya da başlamam lazım

• Sen benim sevgilime asik olsan ben bunu bilsem direk tekme tokat girerdim sana uzakdur o kizdan

• Sevgilisi olan kiza bakmak.............

• Kızla sevgilisi beraberken yanlarına git ve sevgilisini kastederek "bu aptalla neden zamanını harcıyorsun?" diye küçümser bi cümle kur. Eleman yediremeyip "noluyör lan, ne diyo bu?" türü bi atarlanma girişiminde bulunduğu an tereddüt etmeden dişlerini avcuna ver. Kız olayı idrak etmeye çalışırken kızı tut kolundan ve çek götür.
  • 55yuemdu55 kullanıcısına yanıt
    Sevmek suç mu kardeşim.Nişanlı sözlü evli değil bir şey değil. Sen onu seviyorsun diye bu gönül onu sevmekten vazgeçer mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalede kaleci var diye golde mi atmiyacaksin??
    Şaka şaka uzak dur o kizdan ayrılırsa yürürsün

• ø kullanıcısına yanıt
    ergenlik çağında değilim bu durum 40-50 li
    Yaşlarda da boy gösterebilir. Tek farkı dışavurum tarzları ve ihtiyaçların farklı olması. Ben kaderi kendisinin belirlemesi kararını aldım ve beklemede kalıcam hem senin yapmış olduğun yakıştırmaları icra hareketlerine başlanmadığı , düşünme aşamasında kaldığı için reddediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Valide Sultann

Sevmek suç mu kardeşim.Nişanlı sözlü evli değil bir şey değil. Sen onu seviyorsun diye bu gönül onu sevmekten vazgeçer mi

Sevmek.suc degil ama baskasinin namusuna goz dikmek suc

• Take me to church

• Sevgilisi olan kıza bakmaya ne diyorlar yazarsam burada sınırsız ban yerim anladın sen

• Güzel olan herhangi bir kıza aşık olabilirsin. Seninki platonik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valide Sultann

Bende öyle düşünüyorum ama kendime söz geçiremiyorum el ele tutuşup yan yana konuşup gelişmelerini sindiremiyorum olmuyor yani kafamda ya Kökten bitirmem ya da başlamam lazım

Ozaman gormiceksin kardesim. Bakmicaksin. Onlari gorunce uzaklasacaksin. Cunku buna senin degil kimsenin hakki yok. Yukaridaki arkadas cok guzel aciklamis durumu sana.

• Dediğini yapma kenara çekil ve bekle baktın çok sürdü unutmaya çalış. Daha birşey yaşamamışsın unutman fazla sürmez. O dediğini sakın yapma ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 11 Ocak 2015; 4:21:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.