Şimdi Ara

Sevgilisi Olmayanlar Gelsin Hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görüyorum her 3 konudan 5i yok sevgili nasıl ayarlanır yok kızlar paraya değer verir mi falan.
    güzel bi soru var çok okuyan mı bilir çok gezen mi diye. Bence çok gezen bilir, artık teori öğrenmeyi boşverin, biraz çıkın dışarı nefes alın. Gidin bi kafeye oturun çayınızı için etrafı seyredin.
    Biraz kendinizi sevin. Sevgili dediğin şey arayarak bulunmaz,arayarak bulduğundan da hayır gelmez. İdeal sevgili birden karşına çıkar, hayatının merkezine girene kadar da hiçbir şey anlamazsınız. O yüzden evde oturup kendinizi kapatacağınıza çıkın sokağa insanları sevin hayvanları sevin. Kız "arkadaşlar" edinin. Bakın arkadaş diyorum sevgili demiyorum. Sonrası zaten kendiliğinden gelir. Böyle şeyleri fazla kafaya takmayın kendinizi sevin ilk önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son 1 yildir bu konu hakkindaki en yararli konu. Verdim sukunu arkadasa %100 katiliyorum.

• Güzel yazı

• Dışarı çıkmak + cafe = Money, masraf
  • Ben niye onların ayağına gidiyorum, onlar gelsin bize

Ye ye ye 4Ever alone

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 konudan 5i.
  • Adamlar kızlarla iletişime geçemediği için zaten problemleri var sen gidin kız arkadaş edinin diyorsun. FATAL ERROR.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu halde insan içine giremiyorum sen diyorsun bana dışarı çık..

Edit:Çıkıyoruzda ne oluyor sanki işimizi görüp elimiz boş geri dönüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 1 Aralık 2015; 20:22:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Adamlar kızlarla iletişime geçemediği için zaten problemleri var sen gidin kız arkadaş edinin diyorsun. FATAL ERROR.

Aynen kanka
  • Çok susasa bile,utancından Üniversitenin kantinine girip su almaya çekinen kişilere laf anlatıyorsun şuan.
  • quote:

Adamlar kızlarla iletişime geçemediği için zaten problemleri var sen gidin kız arkadaş edinin diyorsun. FATAL ERROR.

Bunun sebebi her tanıştığı kızla sevgili olma isteği. İnanın gerçekten arkadaş olarak yaklaştıktan sonra hiçbir kız tipinizden dolayı sizi reddetmez

• quote:

Orijinalden alıntı: NeHayatAma

3 konudan 5i.

Karmaşık sayılar ile ifade etmeye çalışmış olabilir.
  • +1

• Son aylarda açılan en mantıklı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: hedwing

quote:

Bunun sebebi her tanıştığı kızla sevgili olma isteği. İnanın gerçekten arkadaş olarak yaklaştıktan sonra hiçbir kız tipinizden dolayı sizi reddetmez

yooo ben kızlara arkadaş olma gözüyle bakıyorum yinede arkadaşlık kuramıyorum erkek arkadaşım bile yok yakışıklıyım param yok iphone 6 var en lüx kıyafetlere sahibim kızlar sürekli bana bakıyor ben onlara bakmadığım için benimle konuşmak istemiyorlar
  • hocam kız arkadaşlar edinme konusunda ciddi sorunlarım var. aslında sorun çok başarılı olmam bütün kızlar tarafından kanki olarak görülüyorum sevdiğim dahil. bu sorunu nasıl aşabilirim??
  • Kızlar hakkında çok teorik bilgim var. Nasıl davranılacağı, ne zaman davranılmayacağı, ne yapılacağı, nasıl tanışılacağı... Ama gel gör ki pratikte çok heyecanlanıyorum. Üniye geçtim 1 kızla tanıştım. Tanışırken çok heyecanlandım. Pratiğe dökmem lazım ama zor biraz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.