Şimdi Ara

Sevip de açılamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buna benzer konular açılmış ama benim durum karışık.Sevdiğim alt komşu ve annelerimiz tanışıyor ve bu sevdiğim bana her sırrını açıyor.Bazen beni seviyormuş gibi davranıyor bazen en ufak şeye küsüyor.Bu kıza açılsam mı ?Ama arkadaşlığımız hepten biter diye korkuyorum. Bu arada yaşlarımız küçük bi abi-abla tavsiyesi istiyorum.

• Açılıpta ayarlayamamak
  • Kız en ufak seye küsünce haaay asqm küsme dersen kız senin çıkma teklifini kabul etmez.
    O böyle yaptığında lütfen çocuk gibi davranma arkadaslık ilişkimizin pozitif yönde ilerlemesini istiyorsan diyeceksin.
    Ayrıca cıkma teklifi edememek nedir ya?!?!
    Zaten iş kesinleştiyse edersin bu teklifi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı apartmandan, aynı sınıftan yani kısaca sürekli yüz yüze geldiğin ortamlardaki kızlara çıkma teklifi etmek risklidir.

• Tehlikeli.

Bırak teklif etme, seni sadece arkadaş olarak görüyor olabilir. Teklif edersen senden uzaklaşma olasılığı göze alabiliyorsan açıl.
  • Unut gitsin bence annelerinizin de arkadaşlığı falan bozulabilir.Ayrıca her gün yüz yüze geldiğin kişilerle çıkılmaz.
  • Keske konussaydim keske aciilsaydim iler de bunlari kafana takicaksin
    Ya da
    Keske konusmasaydim keske hic acilmasaydim bunlari da kafana takicaksin

İki ucu boklu degnek misali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapmadığın için de pişman olacaksın yaptığın için de, tek fark yaparsan pişman olmama ihtimalin de var.

önce ilgilendiğini belli et, şayet çok ters tepkilerle karşılaşmazsan uygun bir şekilde hislerini ile getir.
  • Kaynanalar da tamamsa 18 de düğün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.