Şimdi Ara

Sevmediğin hocana bir söz bırak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıf coğrafya hocam: kızıl bıyıklarını yolduğum, coğrafyaya olan nefretimsin.

Devam edelim gençler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDex -- 26 Kasım 2019; 17:21:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sene 97 yada 98 ilkokul 2de guzel yazi odevini yapmadigim icin beni duvardan duvara vuran serefsiz sinif ogretmeni tulay, ne zaman guzel yazi gorsem sana nefretim tazelenir sirf bu yuzden ilkokuldan beri guzel yazi yazmiyorum
    bunun birde kizi vardi sinifimda, onu hep kollardi, problemlerde tahtaya cikarirdi ona anlatirdi, bana ogrenci nasil dovulurden baska bir bok ogretmedi ilkokulum koca bir sifir olarak gecti sayesinde
  • 11.sınıftaki matematik öğretmenim zibilyon kere anlattığın matematik köyü anın ve İzmirli olman kimsenin umrunda değildi. Ayrıca cringe nedir ilk sende öğrendim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • üni.deki maliyet muhasebesi hocası hüseyin D. senin gelmişini geçmişini 7 göbek sülaleni...

(kağıt okumazdı, notları kafadan verirdi.)
  • Benimki şudur
    Lan bıktım senden ulan kafasına bindiğimin domuzu beynine tüküreyim

• 9. Sınıftaki matematik hocası Timuçin senin ben olmayan vilayetini....

• O bir puan için peşinden koşturdun ya hoca sen anladın gerisini.
  • Ulan gitmiş aileme derste uyuyor demiş ulan özellikle senin Dersim'de uyuyordum Almanca dan soğuttun neymiş efendim sayıları İspanyolca söylüyormuşum ulan aq sen suriyelisin galaktik federasyonu ne zaman pusu kurdurttun 3 tane gezegen koçanlarla dolu biri ama birini bulayım dedim icine ettin ulan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sene 97 yada 98 ilkokul 2de guzel yazi odevini yapmadigim icin beni duvardan duvara vuran serefsiz sinif ogretmeni tulay, ne zaman guzel yazi gorsem sana nefretim tazelenir sirf bu yuzden ilkokuldan beri guzel yazi yazmiyorum
    bunun birde kizi vardi sinifimda, onu hep kollardi, problemlerde tahtaya cikarirdi ona anlatirdi, bana ogrenci nasil dovulurden baska bir bok ogretmedi ilkokulum koca bir sifir olarak gecti sayesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrDex kullanıcısına yanıt
    5. 6. 7. Sınıftaki Almanca hocaları ben sizin gelmişiniz geçmişinizi...

• İlokuldaki ingilizceci sen öğreteceğin ingilizceye, ortaokulda ki matçılar ve inglizceci sizin gelmi....,Lise de senin verdiğin yazıyı
  • 1 sinif hocam yandas
    10 sinif hocam fetocu
    Ygsye girdigim baskani fetocuydu
  • 10 . sınıf türkçecim :}

yaz bütünlemesi için 1000 km yol yaptırmıştı bana, kansız.

bir de dil anlatımcım vardı o kansız da anahtarlık süs bıçağımı cebe atmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 16 Mayıs 2021; 11:6:13 >
  • Lisede yazılılar bittikten sonra tüm sınıflar dışarıdayken bizi salmayan, 35 derece sıcaklıkta sırf dışarıya bakmayalım diye pencereleri kapattırıp perdeleri çeken MÜZİK HOCASI SEN KİMSİN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.