Şimdi Ara

Seyir Halinde, Direksiyon Sertlesmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +2004 Model Ford Focus I aracım hizla ilerlerken direksiyon birden asiri derecede sertlesti ve oldugum yerde kaldim

+Arabayi stop ettim ve aracı yeniden calıstırınca düzeldi. ÖNEMLI::BU 2. KEZ BASIMA GELIYOR ÖLÜMDEN DÖNDÜM.

*Bu neden olur bana yardim edebilcek var mı aracim 2004 model Ford Focus I hb. LPGli.

Not : Bundan olan onceki arızada cok yakın surede oldu. Arabanın anahtarını 3. cevırısınde arac calıstı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digniity -- 19 Haziran 2016; 15:35:54 >

• hidrolikle ilgili bi sıkıntı vardır. hidroliği kontrol edin eğer eksik değilse pompada bi sıkıntı var demektir. pompa elektrik tahrikliyse tesisatına bakın bazen tesisatta temassızlıklar olabiliyor.
  • immobilizer varsa devre dısı kalıyor olabilir..ona da baktirt.
  • Direksiyon kayışına bi baktır derim, aynı problem banada olmuştu yokuşta kalmıştım direksiyon taş gibi dönmüyordu mübarek. Zar zor servise götürdüm kayış kopmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digniity

+2004 Model Ford Focus I aracım hizla ilerlerken direksiyon birden asiri derecede sertlesti ve oldugum yerde kaldim

+Arabayi stop ettim ve aracı yeniden calıstırınca düzeldi. ÖNEMLI::BU 2. KEZ BASIMA GELIYOR ÖLÜMDEN DÖNDÜM.

*Bu neden olur bana yardim edebilcek var mı aracim 2004 model Ford Focus I hb. LPGli.

Not : Bundan olan onceki arızada cok yakın surede oldu. Arabanın anahtarını 3. cevırısınde arac calıstı.

Konunun üzerinden zaman geçmiş ama yine de bu konuda tecrübemi yazayım.

Direksiyon sertleşse bile döndürülebilir. Yeter ki aracı stop ettirip direksiyonu kilitlemeyin.

Hatta kayış kopsa bile arabayı stop etmeden o haliyle kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.