Şimdi Ara

Seyir halinde ön ve arkayı gösterecek kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın orjinal multimedya ekranına bunu bağlamanın bir yolu var mıdır, kendinden geri görüş kamerası mevcut fakat buna ek olarak seyir halinde hem önü hem arkayı gösterebilen kamera nasıl takabiliriz

• önünü göremiyomusun yahu ne kamerasıönedemi koyu cam filmi taktın.hayatımız bbg oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/arac-ici-kamera-tavsiyesi-1-msj-hep-guncel-junsun-h030-indirimde-kacirmayin--74988670

forumda böyle bir bölüm var keşke konu açmadan önce orayı bir araştırsaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

önünü göremiyomusun yahu ne kamerasıönedemi koyu cam filmi taktın.hayatımız bbg oldu

Ne alakası var bir çok araçta görüyorum hem önü hem arkayı da gösteriyor multimedya ekranından ve arka koltuktakiler izleyebiliyor ön ve arka tarafı ön tarafta film felan yok gayet de güzel görebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: doubt777

https://forum.donanimhaber.com/arac-ici-kamera-tavsiyesi-1-msj-hep-guncel-junsun-h030-indirimde-kacirmayin--74988670

forumda böyle bir bölüm var keşke konu açmadan önce orayı bir araştırsaydınız

Araç içi kamerası tavsiyesi istediğimi hatırlamıyorum ben, benim dediğim o zımbırtılardan takmadan kablo keşmekeşi olmadan da yapılıyor bu işlem bir iki bmw serisinde görmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanimdisi -- 17 Kasım 2017; 16:22:6 >

• kontrol ünitesinde av girişler vardır mutlaka sizde geri görüş kamerası bağlı demişsiniz , bu av girişe 3 lü çoklayıcı ile 2 kamera daha ilave edilir , geri ve ön için takılan kameralara direk elektrik verilip araya ikili buton koyulabilir yada kontrol ünitesi de olabilir. ön veya arka kamera butona basıldığında elektrik kameraya ulaştığı anda ekrana görüntü verir , kablosuz olurmu o iş biraz karışık ünite android ise oda olabilir ama ne kadar sağlıklı çalışır muamma
  • Silinsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şehirlerarası otobüslerin ekranında var izlemek güzel oluyor ama araba için ne kadar gerekli bilemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.