amik ovası ve megiddo.... siz...insanlar Allah ın sözlerine uymayıp insanların sözlerine uyduğunuz için birbirinizi burada toplayıp yok edeceğiniz bir sözde kaderle aldatılıyorsunuz şeytan fısıldar bu nedenle Allah ın kitabından ayrılmak sadece sizin sonunuzu hazırlar dünya nın değil büyük bir tuzak sizi bekliyor... kur an ı okuyan bu halinizi görür..yazdıklarımız da bunlar...ha şa dedik bilmiyoruz bir şey ancak görünen bu. insanın sözleri menfaati bir son içeriyor şeytan size ne söylediyse onları kendinize kitap yapmışsınız kıyamet savaşı senaryosu yüz yıllardır kendini tekrarlıyor ve milyonlarca insan ölüyor insanları suriyeye toplayıp toplu imhaya sürükleyecek şeytani bir kadere inanıyorsunuz sınav büyük kur an a uyana kadar milyonlarca kurban vermeye devam edeceksiniz taa ki kur an a uyana ve hepinizin sadece insan olduğunuzu anlayana dek. nükleer güç şeytanın en büyük tuzağıdır yalnız Allah ın sözlerini dinleyin başka türlü kurtulamazsınız kaderi bilemeyiz ancak kur an ı anlarsanız dünyayı da bir cennete çevirebilirsiniz siz de o ışık var mı....kesinlikle yok. Allah ın yardımı yanınızda olsun şeytan ın uşaklarına uymazsanız kazanırsınız çünkü bir rehberiniz var.... sizi aldatmak için gelecekler. kardeş olmayı öğrenin. başka çıkış yok. size sözde bir mucize gösterirler Allah ın gücünün yanında hiçten de hiçtir hangi yoldan giderseniz kaderiniz de o olur. Allah sadece kendisini anlayanlara dinleyenlere yardım eder diğerleri helak olur çünkü onlar duymazdan gelmişlerdir. akıl kurtarır sizi bir de sabır. sadece anlayanlar kurtuluşa erecek. insan sözü...hadisler rivayetler peygamber bile Allah sözü dışında tek bir harf söylememesi için bu denli men ediliyorsa size ne oluyor..... da... kendinize bir kader uyduruyorsunuz siz nereden bileceksiniz. ancak sonunuzu yazarsınız. bu nedenle ben şimdi şu zamanda şu olacak diyorum diyen yalancıdır ona uymayın ancak herkesin gördüğü bir gidişiniz var anlatabileceğiniz ancak hepinizin gördüğüdür bizim anlattığımızda sadece budur. insan sadece insandır insan bilmez. birbirinizi sonunuza yönlendirmeyin sadece Allah ın yolundan gidin....tek bir doğru yol var. tek bir rehber var.....insan bilmez. yazdıklarınız aynı son...bu plan ancak şeytanın planı olabilir. bu yüzden bir rehberiniz var rehber bunun için size indirildi.. kurtulasınız diye... kur an da sizi sizin planlarınızdan da büyük sınavların beklediği yazar...boşuna birbirinizi yormayın..beraber olmazsanız aşamazsınız yardım da gelmez... durulsanız dünya cennete benzeyecek ama nerdeeeeee.... çok uzak şu an. anlıyormusunuz... pek az ınız. youtube #KEHFSURESİ #İSLAMSUBHİ #MüddessirKuranMerkezi Merhaba Müddessir Kuran Merkezi Ailesi,Sizler için videolarımızı 1080P Full HD Olarak Youtube KanalımızaYüklüy... https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Tl4b1b63sKIçogu okur okur da anlamaz.... burada kurtuluş var mı derler.... var görmedin mi söyle... demir ve bakır karışınca ne olur... onlar onu aşamazlar.... fark etmişmiydiniz.. bu Allah ın yardımıdır anlayana... onlar geldiğinde... onu ne aşabilirler ne delebilirler. bu kadar nankörlüğe rağmen böylesine yardım görmemizde de vardır bir hikmet.. belki geleceğimiz iyidir...Allah bilir...belki de değil. youtube #ENBİYASURESİ #İSLAMSUBHİ #MüddessirKuranMerkezi Merhaba Müddessir Kuran Merkezi Ailesi,Sizler için videolarımızı 1080P Full HD Olarak Youtube KanalımızaYükl... https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=qbGqZ7JOr_Q< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 13 Ekim 2022; 2:5:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim