Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.345
Cevap
152
Favori
214.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
79. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Omara

hocam kasalarınız geldi mi acaba? merakla bekliyoruz...
    Buraya bilgi vermeyi unuttum. Çinli dolandırıcı çıktı. Tüm satışlarda aynı şeyi yapmış. İade aldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam. çok şükür parayı kurtarmışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geçmiş olsun hocam. çok şükür parayı kurtarmışsınız.
    Şükürler olsun. 70 gün bekletti.
  • Silverstone SG13B'ün ön kısmına şu fandan takmak istiyorum. Kasa destek veriyor mu 14cm lik fana? Bide bu kasa ile sfx psu kullanan var mı bilmiyorum ama 2. planımda işlemcinin oraya bir tanede egzoz fanı koymak. Bunu yapan deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Silverstone SG13B'ün ön kısmına şu fandan takmak istiyorum. Kasa destek veriyor mu 14cm lik fana? Bide bu kasa ile sfx psu kullanan var mı bilmiyorum ama 2. planımda işlemcinin oraya bir tanede egzoz fanı koymak. Bunu yapan deneyen var mı?
    resmi olarak desteklemiyor galiba ama takanlar var resimdeki gibi. yalniz sanki ekran kartinin bolgesine girmis gibi duruyor

bu kasa ile sfx kullananlarimiz var yan tarafa egzozda takildi fotolari vardi eski sayfalarda.

• şu kasadan alan var mıdır acaba hiç? ya da Türkiye’de sayan var mıdır bu kasayı gören oldu mu hiç?

• quote:

https://m.tr.aliexpress.com/item/4000434732959.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g0s.8937460.0.0.246c2e0eiyRxgg

şu kasadan alan var mıdır acaba hiç? ya da Türkiye’de sayan var mıdır bu kasayı gören oldu mu hiç?
    Yorumlarda malzemenin çok ince olduğunu yazmış biri, dandik diyor kısaca ama alırken adam ne bekliyordu acaba :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• orhanyor kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 16 litrelik sade bir kasa hocam. vertical dedikleri kasalar daha çok hoşuma gidiyor. öne fan taktığımız zaman ekran kartı en uzun 23,5 cm civarı takılabiliyor sanırım. benim 1080 armor 28 cm olmasa alıp denerdim sanırım. tabii kargo ücreti de olmasa :)

• Omara kullanıcısına yanıt
    anladim hocam velka 5 yada velka 7 gibi kasalar hosunuza gidiyor onunda fiyati masallah 179-200 dolar nedense aklimda 100 dolar civari olarak kalmis gerci bunlarin hacmide 6 litreymis.
    aliexpresste eminim guzel cevherler vardir ama biraz kismet. hele bu aralar birde kargolar bile gelmiyor cok sikinti. ben bir psu icin deneme yapacaktim step down converter aldim ordan 40 dolar falandi 90 gun gecti artik gecen gun parayi iade ettiler hala yolda gozukuyor tikandi kaldi yada kayboldu.
    velka 7 için gözümü karartmıştım hocam ama maalesef ekran kartım sığmıyor kasaya. şu an için de ekran kartımı değiştirme imkanım yok maalesef.

taobao’da mechanic master’in düz t12 ve camlı t12 modeli var ama ekran kartım problem oluyor hep

• Kasayı topladım fakat hiç aklıma gelmedi yahu görüntü niye alamıyorum diye çıldıracaktım neredeyse. Uzun zaman sonra ilk defa sistem topladım. Meğer anakartta dahili grafik birimi yokmuş. Aklım eski sistemlere gitti. Anakart VGA ışığı yakınca uyandım. Bu kesin dahili ekran kartını görmüyor biosa reset atayım derken bir daha uyandım Ryzen 5 1600 de dahili grafik yok keza artık AMD işlemcilerinde G kodu olmayan hiç bir işlemci harici ekran kartsız açılmıyormuş. Çok saçma bari görüntü verseymiş böyle saçma şey mi olur.

Ekran kartımı da sağolsun Trendyol ekspres 10 gündür gönderi hazırlanıyor da bırakmış nerde olduğu hak getire.

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

• Omara kullanıcısına yanıt
    bu kasada guzelmis gercek fotolarini goremedim ama cizimler guzel. valla bu ekran karti mini itx te buyuk dert hele gecen gunku bir arkadas gibi 40cm ekran kartiyla ben mini itx kullanmak istiyorum dediginde buyuk problem :) ekran kartiniz cok uzun degil aslinda neden sigmiyor kalinlik mi kurtarmiyor? velka 7 ye bir bakin 289mm GPU destegi var

kartımın boyutları 279x140x37 hocam, velkase michael kesinlike sığmayacağını söyledi kasaya reddit’te cm’nin sff kasasını gördüm şimdi. nr200 adıyla çıkabilirmiş. ilgimi çekti. ncase m1 killer olacak mı görücez bakalım

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 20 Temmuz 2020; 2:25:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Silverstone SG13B'ün ön kısmına şu fandan takmak istiyorum. Kasa destek veriyor mu 14cm lik fana? Bide bu kasa ile sfx psu kullanan var mı bilmiyorum ama 2. planımda işlemcinin oraya bir tanede egzoz fanı koymak. Bunu yapan deneyen var mı?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 20 Temmuz 2020; 2:25:20 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 20 Temmuz 2020; 2:26:1 >
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Power ne kullandınız iç resimleri felan atarmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Power ne kullandınız iç resimleri felan atarmısınız.
    Power olarak High Power 600W Gold Performance GD kullandım ATX PSU.

İçini daha düzenlemedim. Düzenlediği de kablo bağları ile düzene sokmam gerek o zaman atarım size

• yakında çıkacak cooler master kasa buymuş. ben acayip beğendim. fiyat olarak da uygun olabilir demişler. acelesi olmayanlar bekleyebilir.

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

• Boyut olarak mini itx olmasa da bu kasa beni ciddi şekilde cezbediyor. TR'de stoklara girerse almayı düşünüyorum
    tr.thermaltake.com
    Core P1 TG Mini ITX
    https://tr.thermaltake.com/core-p1-tg-mini-itx.html

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.